onsdag 18 september 2019

Onsdag 18 september 2019! Uppdrag Granskning ! Väckte tankar och minnen!

Ja nu klarar jag inte av att skriva vad jag tänkt så det blir sängen igen!

Dessutom så är tydligen viruset kvar. Hade hellre valt bakterier  om jag kunnat för då hade jag reagerat på antibiotika och sluppit gå och vänta ut det här.

"Hur eller hur", som hon sa lilla mamma så är det något som är fel med hälsan!
Nöjd med att ej ha ont i halsen eller hosta och nysa så tar jag det där med snuva och, värst av allt, denna håglöshet som griper tag i mig!

I huvudet finns intresse av att ta tag i ett och annat men sedan är det slut! Jag sitter i fåtöljen "bara en stund" och där somnar jag!
Lägg till bildtext
I Göteborg finns Filip  och i kväll lär han mig att skicka bilder i bloggen! Nu ska jag avsluta och 
sova . Jag har pratat med honom i telefon  och han har talat om för mig hur jag ska göra  i olika detaljer. Riktigt med på noterna är jag, trots allt hans tålamod, inte men det funkar fast jag inte gör precis som han har sagt! Han är helt underbar i att visa en gammal dum mormor så stort tålamod! 
Jag skickar väl osminkat iväg det här och lägger mig fr att fundera på Uppdrag Granskning! Det är för sent att  vänta tills barn har blivit tonåringar  innan dessa barn blir uppmärksammade och givna goda förebilder! Att bry sig I TID!  Jag minns att jag många gånger sa om den tonåring som Socialen kom och lämnade hos oss och som blev kvar i tre år. "O om jag fått träffa denna i grunden underbara kille när han var tre år! Sådärja! Nu blev allt sig olikt  men ändå! Tack för ditt tålamod Filip! Det bär frukt. 
Sov Gott alla! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar