torsdag 8 mars 2018

Torsdag 8 mars 2018. Vaknar för tidigt. Lägger mig för sent.

Det blir en kortis i kväll . Jag vaknade klockan 4.40 av telefonsignal. Kunde ej somna om . Tillslut blev det som det brukar. Kaffe och bulle i fåtöljen där jag sent omsider somnade någon timme. Jo jag har varit trött i dag. Dolt nummer stod det dessutom så det var väl förmodligen en felringning..

Kerstin ringde senare om en överraskning som väntade mig under dagen.
Hur trevligt var inte det? Kerstin kom i sällskap med en kille, så fin. Gustav är namnet och Kerstins och Awads barnbarn. Han grattade mig med två stora tulpanbuketter. Kerstin bjöd på Wienerbröd.

Hon hade också med ( min önskan) en påse mjöl och fyra paket jäst.
Av dessa ingredienser har jag i kväll bakat 45 tekakor som ska levereras till Göteborg i morgon då vänner till Elsemarie och Lasse ska besöka det nya hemmet. Kommer just ihåg att jag ej tagit  kontakt med dessa vänner som jag hoppas ska ta tekakorna med till Göteborg.

Ja detta var dagen, Mina fina, snälla grannar fick i dag tillbaka ryggsäcken som jag länade i lördags men jag glömde att tacka fr att de tömt min postlåda och vattnat blommorna.
Det gjorde jag i kväll då jag ringde på fr att de skulle få smaka på tekakorna.
Jag tackar Gud för att jag fick så bra nextdoors!

Gud är så god och hjälper mig hela tiden. I dag har jag bedit för en vän som hade svåra beslut att fatta på jobbet. Det är så bra att vara pensionär och ha tid och plats att också bära andras bördor inför Gud i bön.

Men det blev väl ingen kortis. Nu ska jag sova gott . Gör det du också som inte lägger dig förrän du läst min blogg.  I morgon kommer Kristin , som tittar in till mig när hon ska på gym i närheten. Det är roligt att ha dessa ungdomar att prata med. I dag ringde Linn från Växjö. Jag älskar att se och höra dem. Om jag glömt säga GodNatt så gör jag det nu. GodNatt och Sov Gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar