fredag 9 mars 2018

Söndag 11 mars 2018. Osams igen!

Jo i dag skulle jag skriva på datorn och göra det i god tid! Så tänkte jag. Ta fram lite från forntiden också. Var meningen. 
Vad händer? Jo osämja med datorn som trilskas, hoppar och far och frestar på tålamodet. 
Nu är det åter iPhone som gäller och det är inte lika roligt.

I foten värker det lite emellanåt men det beror nog på arr läkning är på gång. Så tänker i alla fall jag.
Om en stund ska jag gå till I hope, en liten församling  som har möte klockan fyra på söndagarna. Jag har lyssnat till Närradion från Brickebergskyrkam klockan 11. Ska av en speciell anledning beställa kassettband  från den predikan.  

Under veckan har jag nämligen träffat två om varandra ovetandes personer som båda haft problem med TILLITEN till Gud. Att Gud har intresse av just mej lilla ofullkomliga människa!! 

Att vid dessa två tillfällen ha fått tala gott om Gud,be tillsammans och senare få FBmeddelanden om hur deras uppfattning om Guds stora intresse för deras personliga problem har vänt och att var och en på sitt håll ser annorlunda på sina problem. GUD KAN! Och VILL! 

Predikan då? Jo den handlade om hur ALLT kan förändras  när det kommer i Jesu händer. När vi lämnar över det omöjliga till Jesus kan vad som helst ske. Ex. De 5 bröden och de två fiskarna  från evangelierna i Nya Testamentet.

Nu skickar jag dagens blogg tidigt, tar rullatorn och ger mig iväg till den lilla lokalen på Drottninggatan för att höra mer om allt underbart Gud gör!!

Önskar er alla, mina vänner, en skön kväll! Gud är god!!🙏❤️👍


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar