onsdag 7 mars 2018

Onsdag 7 mars 2018. Inte mycket att säga om den.

Datorn och jag är på nytt osams. Eftersom datorvärlden egentligen är en "okänd" värld för mig så blir jag (för att citera ett av våra barnbarn i ringa ålder:" Ja ä inte arg. Ja ä bara irriterad") irriterad . Den hoppar och far.
Nu ska jag inte gnälla mer om den just nu.
Däremot ska jag prata lite om mig själv. Till min fasa upptäckte jag i dag att allt luftombyte som förekommit inom en dryg vecka nu har slagit till med vanliga konsekvenser. Nej det är ingen ide' att försöka beskriva för det finns inga ord för detta fenomen.

Som vanligt, efter frukost vid middagstid, så blev det till att LETA. Igen och igen!
Det värsta är att jag nu börjat ifrågasätta om det där papperet verkligen var synligt i går, ellker om jag drömt det.
Ett papper till Pensionsmyndigheten  skrev jag på och gick med det till brevlådan. Ville ta kopia på det först för att lägga till samlingarna.  Nej se det kom bara blanka papper fast jag gjorde som jag brukar. Experten på Chalmers kunde upplysa om att det troligtvis berodde på att bläcket  torkat. inte slut men torrt. Jag har alltså ingen kopia men det betyder i detta fall 0 och intet.

På hemvägen från brevlådan kände jag mig så slut och konstig. Sjönk vid hemkomsten ner i en fåtölj fölr att se TV nyheterna. Där kunde man se vår statsminister Löve'n prata med Trump, kollegan i USA. Om detta ska jag inte berätta!
Det som sedan hände var att jag somnade. Efter det kände jag mig ännu sämre. Fick för mig att jag är på väg att bli förkyld. Påverkad av allt jag läst om förkylda vänner på sistone.

FRör min del är det nog det gamla vanliga med omställningen från havsluft och vidderna som omgav huset i Onsala till järngrindarna, som omger min gård och SCB över gatan.
Nej då, jag har det så bra här och klagar inte.
Om jag nu vaknar frisk och glad i morgon bittida så tackar jag Gud för det och försöker packa upp efter göteborgsresan, JOO, det är så. Att packa upp och hänga in i garderob hör till det som jag ska "göra i morgon". Raka motsatsen till hur Georg fungerade.

I måndags var jag hos hårfrisörskan, som jag aldrig tillräckligt kan lovorda. Jag är så fin, så fin.
Annat var det när Elsemarie kom som ny rektor till en skola och en elev berättade för en kompis:" Rektorn  var snäll men håret var helt kaos." Min dotter och jag har inte samma hårfrisörska av allt att döma.Ganska rolig kommentar av en tjej i lågstadiet!

I går var jag hos ögondoktor, som skrev ut ögondroppar, som jag hämtade på apoteket i dag.
Jag bor nu så centralt med närhet till det mesta.
Må vi alla få sova gott i natt. Vakna till en ny underbar dag då vi ska vara rädda om varandra!!
Be för och tänka goda tankar om varandra. Natti, Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar