måndag 16 mars 2015

Måndag 16 mars 2015. Det blev lite tokigt slut på en bra dag.

Så var det måndag igen. Ingen matgäst i dag.Om jag är sjuk? Nej. Ok? Nej. Att sova brukar hjälpa. Så det gjorde jag men var ändå lika trött.
Men i dag skulle ju Jimmy komma och äta semlor. Jag mår bra av att ha krav på mig så jag satte igång med semlorna, bryggde kaffe, dukade och tände ljus.

Jimmy kom. Han hade sett en film om Moses och hade en del frågor om påsken, som han inte visste något om. Jesu födelse, kanske?  Han ville gärna att jag skulle läsa ur Bibeln om påsken. Han har tidigare varit här och jag har läst ur Apostlagärningarna. "Det är mycket lättare att fatta när du läser än när jag själv läser. Jag har bra fantasi och då kan jag se allt framför mig", säger han.
Så klart läser jag, som älskar Bibeln mer och mer och har man då någon som vill att man ska läsa är det ännu roligare. I påskhelgen ska han ha sin pojke hos sig och vill då gå med till kyrkan för han vill att sonen ska få veta mer om Jesus än han själv fått göra. SÅ roligt!

Nu blev det lite tokigt med tiden. Lasse var här tidigare i kväll och hade kontakt med Telia eftersom  bredbandstelefonen inte funkar.
För ett par timmar sedan kom jag in i ett rum där den gamla datorn fanns och upptäckte  att den var "på nätet" Ja men så bra. Då kan jag ju skriva male på den för det går inte på den nya. Lasse hade satt på den i sitt samtal med Telia. Jag plockade fram gamla papper och skrev till Stadsarkiv eftersom det i gamla datorn fanns brev därifrån, som var intressanta och frågor de sedan länge väntat svar på.

Kollade datum och namn och skrev och skrev. När jag skulle skicka försvann alltsammans.
Nu är jag för trött för att skriva min blogg. Så det kan bli! Det är tråkigt och tar mycket av min tid detta att jag ej bgriper mig på datorer och ändå inte kan hålla mig därifrån.

Nu blir det som det blir. Jag hade börjat skriva bloggen på den nya när jag hoppade in på den gamla och Stadsarkiv. Nu avslutar jag alltså. Känns lite snopet men i morgon ska jag baka kakor till ett årsmöte, enligt beställning och ska då inte sova på förmiddagen, som i dag. Därför går jag till vila. NU! GodNatt alla vänner. Sov Gott! "Var dag är en sällsam gåva, en skimrande möjlighet..."
Gud är god!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar