fredag 13 mars 2015

Fredag 13 mars 2015. Tänk så bra det är med FB och bloggandet! Träning och Hårfrisörska, Lite 90-tal.

 Strålande sol.Härligt! Nu har kvällen kommit och jag sitter här och är glad för att får skriva blogg. Aldrig kunde jag ana att det skulle bli ett så stort nöje och avkoppling. Jag löser inga korsord så då blir bloggen ett slags ersättning. Mina systrar har valt lösande av korsord och är nöjda med det.
FB och bloggen gör att de som är intresserade av att få veta tex. hur jag mår behöver inte ringa runt till syskonen om jag ej svarar i telefon. Fantastiskt! Bloggen kom ju förresten till i stället för memoarerna, som jag aldrig kom igång med, trots diverse försök!

Nu till dagen. Ojojoj vilket elände jag råkade ut för nu. Datorn låste sig och har så varit en timme.
Två barnbarn har konsulterats, olika lösenord har provats. Att jag nu är på gång igen är ofattbart. Detta skriver jag för att ni ska få bekräftat hur djupt min småländska envishet sitter.

Nyss fick jag telefon om två allvarliga böneämnen, som gav mig anledning att ringa  en vän i Värmland för att få ytterligare hjälp i bönen.  "Det som är omöjligt för människor, det är möjligt för Gud" står det i Bibeln där det också står "Bed så ska ni få". Därför vet vi att det är rätt väg att gå.

 En del människor har det svårare än andra. Ibland beroende på i vilket land man haft sin uppväxt men "Guds ögon överfar hela jorden" står det och vi tror att Gud ska vända allt till det bästa för de berörda människorna.
Det är intressant att se hur Gud leder människor i ens väg och att man har möjlighet att be även om det gäller människor man inte ens har träffat. Det är spännande att leva ett liv där Gud visar vägen.

Jo, dagen blev bra. Promenerade till träningen och hade barnvagnen, min hjälpreda, full med tidningar med till återvinningen. Efter träningen direkt till hårfrisörskan.
Isak låg, som vanligt innanför dörren och väntade på mig när jag kom hem.

Nu tog "låsningen" av datorn alltför mycket tid så jag hinner ej med något 90-tal i kväll.
Får ta det i morgon. Just nu intervjuas Kristdemokraternas nya partiledare Ebba Busch Thor i TV.
Det händer ett och annat i politiken.

Jag ska nu inta sängen och lyssna till Närradion, som jag brukar på fredagskvällarna.
GodNatt kära vänner. Sov Gott! När ni ber till Gud så kom gärna ihåg de här vännerna, som behöver våra förböner! Amen!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar