onsdag 1 oktober 2014

Onsdag 1 oktober 2014. Sol varje dag.

Dagen började med dammsugning. Jag har ju städhjälp via kommun och brukar inte dammsuga själv. Det gick dock bättre än jag kunnat tro. Fick ej kontakt med min städhjälp i tid. Får bli en annan dag . Det är tjejsamling här i kväll. Kerstin lånar lokal för att träffa några arbetskamrater. Hon bjuder på jättegod fisksoppa. Jag kom nyss hem från husgruppens samling och har ,smakat av soppan. Perfekt!

Kerstin och hennes man har byggbestyr hemma hos sig. Så roligt med någon mer i köket här. Jag säger ibland att jag skulle vilja ha ett hembiträde, som gjorde det tråkiga och jag fick syssla med det roliga. Så kändes det nu.

Kerstin var med mig till doktorn i dag. Jag hade fått kallelse för att kolla hjärta och blodtryck. Nu fick hon lyssna på blåsljuden i mitt hjärta. Två läkarkandidater fick också lyssna.
Blodtrycket är alltid högt när jag är hos läkaren men är lägre när jag är hemma enligt utförda prov.


Nu är klockan 23.00 Det är 7 grader ute och tomaterna hänger gröna kvar. Vet ej varför de ej har blivit röda i år när det varit så mycket sol. Kanske jag sådde för sent. Vet ej! Är i alla fall glad att det ej är köldgrader.
I kväll skriver jag på "paddan". Nu gick alla hem. Kerstin lämnade så mycket gott kvar. Hon är liksom de övriga av barnen så generös, som jag tidigare sagt. Gud välsignelse dem, skulle min mamma sagt och så säger jag. Om mamma får jag berätta mer nästa gång.

Nu säger jag GodNatt och Sov Gott så ska jag se om jag kan skicka iväg denna lilla blogg.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar