tisdag 21 oktober 2014

Söndag 19 oktober 2014.Bra eller dålig dag? Vet ej.

Mormor ska också vara fin tyckte barnbarnen och handlade smycken i New York.
Nu kan jag i alla fall ej klaga på vädret. Visst, det har varit grått hela dagen, men varmt. Nu är klockan 21.00 och det är 15 grader!!
Dagen började med det där goda söndagsmorgonkaffet och bullen. TVgudstjänst,  så bra, från Å stiftsgård. Det var Oasrörelsen som stod för gudstjänsten denna söndag. Gudstjänsten fylld av lov och pris till Jesus, kungars kung och herrars herre!

Det var ju en bra början men sedan blev det än det ena än det andra som inte gick min väg. Futtigheter egentligen men om det blir tillräckligt många av sådana och man har en "skör" dag så... ja ni vet! "Skör" betyder att jag varit i Hjortkvarn en vecka och utsatt mig för luftombyte, något jag är känslig för.
Strunt samma! Det går över och i morgon får jag både kaffe och matgäster och då är allt som bortblåst!!

Uppmuntran fick jag av att höra Linns röst när hon ringde sedan hon och Sebastian kommit till Växjö.
För att få något att hända så satte jag igång med att baka några bullar och en äppelpaj.

På TV visar de en grupp personer frå USA, som är i Sverige för att "söka sina rötter". De skulle resa omkring och om möjligt träffa en och annan släkting.En av deltagarna yttrade:" Man känner sig hel när man känner till sin historia."
Den militära aktiviteten i Stockholms skärgård dominerar annars TVnyheterna. Hörde någon från
Försvarsmakten säga:" Här pågår någonting som inte ska förekomma i våra vatten."

 Vi har nyss bytt regering och i kvällens Agenda i TV får vi se och lyssna till finansministern i den nya regeringen. Tror inte att jag ska titta så länge. Har hört samma sak så många gånger sista tiden. Sverigedemokraternas ledare Jimmy Åkesson har i veckan tagit sjukledigt och partiet har fått en tillfällig partiledare medan  den ordinarie kryar på sig. Den nya ska utfrågas i kvällens Agenda.

Hade tänkt skriva lite mer om  90talet men det blir inget av det i kväll heller ser  det ut som...

 Nu avslutar jag med några ord ur Lina Sandells vackra sång:"Blott en dag, ett ögonblick i sänder, vilken tröst evad som kommer på. Allt ju vilar i min faders händer..." Sov Gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar