torsdag 23 oktober 2014

Torsdag 23 oktober 2014. Vad mer?

Uppehåll, 6 grader. I stor fart hände nu saker. Balkonglådorna tömdes och spolades ur innan "Alfons" fick en ordentlig rengöring och dusch. Nu står den i källaren och väntar på att återuppta sin tjänst nästa sommar. Vilken fantastisk hjälp jag haft av Alfons, som barnen påpassligt köpte så fördelningen av gräsklippning blev rättvis. Klok tanke!

Äpplen, Ingrid Marie, ekologiska i egen trädgård, var snart nerplockade och placerade i korgar på altan. Jag var då tillräckligt frusen för att gå inomhus till Isak. Invandrarmannen frös inte, tog sin cykel och åkte vidare. Han hjälper mig med tanke på sin mamma, säger han.
Nu är allt höstarbete klart och jag tackar Gud. Förr gjorde jag allt själv men man måste till slut inse sin begränsning och ta emot hjälp.
Nu ska jag i säng tidigt så jag hinner packa i morgon bittida och åka till Göteborg på Kvinnoashram. Jag var där förra året och det fick mersmak.

Linn ringde i dag och sa att Sebastians morfar i går kväll kom in till sjukhuset i Växjö. Han har bott många år i den staden. Linns blivande svärföräldrar kom till sjukhuset men de hann bara vara hos morfar några timmar innan han lämnade jordelivet.
Sebastian och Linn tyckte så mycket om honom. Nu slipper han lida mer.
I nästa vecka har Linn en stor tenta så hon har en del att tänka på.
Nu har jag haft besök här och jag avslutar med att säga GodNatt och Sov Gott. Nu blir det blogguppehåll i minst tre dagar. B.S.N.V. Jag har lite känning av resfeber. Som vanligt! Annars mår jag bra! 



  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar