fredag 15 mars 2019

Fredag 15 mars 2019. Mycket på gång i dag!

Jo jag vet! Jag hade lovat mig själv att i dag skulle den där promenaden bli av!
Skam till sägandes så sitter jag här i kvällens sista darrande minuter och anklagar mig själv för att inte ha varit ute på hela dagen.

Säger till mig själv att jag har ju nog med att se till att klara dagen! Inte begära för mycket av sig själv!  Så går dagen! Att vara ensam pratade vi om på Studiecirkeln i går.
Jag fick i dag fikabesök av Tobias innan han härifrån tog sig till tåget för att resa till Göteborg där han tillsammans med övriga syskon skulle åka vidare till föräldrarnas vackra bostad för att ett par dagar vara tillsammans , som familj. BARA mamma, pappa och tre barn!

Det var allt bra länge sedan familjen var helt samlad! Enbart de fem som en gång bodde tillsammans i Örebro några korta år.  Jag kan förstå hur det känns för föräldrarna att se sina telningar, nu som vuxna, åter samlade kring en Tacoskväll. De har alltid hållit ihop och tagit hand om varandra, Linn, Filip och Tobias!
Innan Tobias äntrade tåget hann han med ett besök för en fika hos mormor, som  han lovat!
Nyss fick jag ett foto med familjen samlad. Jag minns med glädje när Georg och jag fick hem barnen sedan de "var utflugna".

När Tobias lämnat huset så kom min vän Inga, BussInga, ni vet! Vi är båda mycket barnsliga i vår relation till Gud, vilket ger oss och Gud stor glädje. Vi skrattar tillsammans och vi tror på att Gud skickar änglar i vår väg, oss till hjälp! Barnsligt? OK! Jag citerar ännu en gång kyrkoherdens kommentar. "Så här tror jag, sen får ni tro som NI vill!" Inga och jag fortsätter i vår barnsliga tro och är så nöjda och glada!

Vi åt middag tillsammans. Hämtmat sedan gårdagen, kycklingfile' med ris och grönsaker! SÅ GOTT!
Till fikat hade Inga haft  med sig goda nybakade dumlekakor!

Kristin, mitt barnbarn, hade jag haft lite telefonkontakt med under dagen innan hon började sin spelning i orkestern på "Stallyktan" denna fredagskväll. Fick nyss foto därifrån med både Sven, Maria, Kristin, Kerstin och Ulla på bild. Alla där för att lyssna till Kristins fina spel!!
Jag är verkligen privilegierad med duktiga musiker i familjen! Som jag sagt tidigare så kommer dessa gener från Georg. Inte från mej!!!

Jag är dålig på att ta upp den tråd om barn och ungdomstid, som jag tappade taget i för en tid sedan men jag säger som FB: Jag arbetar på att hitta felet! Har en del att göra med att LETA!

Vädret är grått och trist med ett par plusgrader. Åter lovar TV att SOL ska komma i morgon. "Tro't om ni vill," som pappa Georg brukade säga!

Ja mer än så här blev det inte i kväll. Ett 50tal människor har i dag dött i en terrorattack i en stad  som heter Christchurch på Nya Zeeland. Beväpnade män gick in i två Moske'er! Får veta mer i morgon för min TV är avstängd för i kväll!

Vi ber om tröst för de anhöriga till dem som drabbats av en så plötslig död!
Nu väntar sängen! Säger GOD NATT till er alla, mina vänner! SOV GOTT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar