torsdag 4 oktober 2018

Torsdag 4 oktober 2018. Sen som vanligt. Det händer nya saker hela tiden och jag är bra på att prioritera.

Ja så är det. Den 28 september var jag hos min hårfrisörska. Den 29 september, lördag var jag inne hela dagen . Lugnt och stilla. Jag grätlite för min försämrade syn. Detta orsakar en del lidande av skilda slag.

Så har vi kommit in i höstmånaden oktober.!
Sommaren gick snabbt. Jag kände mer av de olika årstiderna när jag bodde i villan och jag kunde se åt alla håll.  Men om den krocken sk jag skriva i vinter har jag tänkt!

I måndags kom Ulla och Kerstin och städade. Vi åt god mat från restaurngen  på min gata. Skönt nog kunde vi sitta på balkongen  för att äta. Sven kom och fixade med lamporna i köket. De barna, de barna!
På tisdagen kom Moni Höglund, präst i Svenska Kyrkan.  Hon fyllde år så jag hade givit mina flickor i uppdrag att på måndagen köpa blommor, med vilka jag tog emot henne vid ankomst. Sven dök upp, fikade med oss och fortsatte med sitt jobb i lägenheten.
Meningen var att jag skulle deltaga i ett möte på fredag men då ska jag vara i Göteborg så Moni filmade så jag kommer att vara med i en liten filmsnutt . Men med ett stort budskap!

På onsdagen kom Maria, Sven och Kristin och vi gick till SCB, över gatan, och åt jättegod lunch.
Jag bor "mitt i smeten" med restauranger runt omkring. På grund av min försämrade syn så väljer jag att "äta på stan".  Så tacksam för den möjligheten. Vi fikade hemma hos mej med drömmar, nygräddade för dagen!

 I dag har jag använt min iPhone mycket. Skickat och tagit emot message!  Inte så dumt faktiskt!  Det krånglade till sig lite på slutet nu så jag säger GodNatt till er mina vänner och sover gott, jag hoppas!


2 kommentarer:

  1. Vilken härlig dag! Utom ögonförsämringen som du väl märker av alla dagar. Kram/Sara P S Fräsch blogg, verkligen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vilka härliga dagar, skulle det vara ;-)

      Radera