fredag 12 oktober 2018

Fredag 12 oktober 2018. Ännu en solig dag!

En dag kan börja grå och mörk men ändå sluta i solsken!
Precis som mammas liv började med ensamhet, frånvaro av mor och far, kravfyllda barnaår i fosterfamilj utan kärlek. Mammas liv blev ett liv med mycket arbete  och ensamhet men slutade med att hon fick en stor familj med en man och barn som älskade henne. En familj där vi lärde oss att ta hand om varandra!
På samma sätt slutar ofta begynnande grå höstdagar med att solen bryter fram  med ljus och värme.
För mammas del vet jag att den tro på Gud som grundlades  i byns söndagsskola, dit hon gick med sina kamrater varje söndag och som  med tiden utvecklades till en personlig gudsrelation blev helt avgörande för vår familj. Något jag är SÅ tacksam för. 
Alltnog, ja det var ju en grå dag som slutade i sol vi hade på tråden!
Eftersom jag kunde promenera i solskenet hem från hårfrisörskan (om ni bara kunde se hur fin jag är!) så njöt jag i fulla drag! Kaffe på min inglasade balkong och en god stunds sömn där gjorde sitt till mitt välbefinnande.

Jo jag vet att jag har en del som jag borde ha uträttat i kväll men faktum är att jag har mest lust att sova , vilket inte brukar båda gott. Men vi får se!
"Morgondagen vad den rymmer, ja det vet ej du och jag , men det finns dock EN som gör det ! Honom följer jag i dag," sjöng vi i ungdomsåren!  Så är vi alltid trygga i sällskap med Jesus, som VET!
Sov Gott mina vänner! I morgon är en ny dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar