torsdag 4 februari 2016

Torsdag 4 februari 2016. Ingen dag är den andra lik. Alphakurs och mer därtill.

Som vanligt gick halva dagen innan jag kom igång.
Plötsligt skulle inom ett par timmar en "ängel" flytta in här. Jag var lite förvarnad om att det skulle ske i morgon kväll. Nu blev det tidigarelagt. Snabbt fick jag med lite hjälp en del omändringar gjorda. Lådhurtsar upp från källaren, Hörnhyllan ned. Bädda.

Att få ta emot någon som verkligen behöver det jag har att erbjuda är en nåd. Tacksam till Gud att jag hade vad den här vännen behövde. I Bibeln står det om änglar som kommer till vårt hem utan att vi vet det.

Allt kommer med Guds hjälp att ordna sig till det bästa. Att få se Guds ledning i detaljer gör bara min tro på honom allt mera fast. Gång på gång upplever jag detta att "Gud sviker aldrig". 

Fick skjuts till kvällens Alphakurs i Filadelfia där jag var tillsammans med en god vän och ett antal andra som jag ej träffat tidigare.. En trivsam kväll.  Kursen håller på i 10 veckor.

Fick skjuts hem och har sagt godnatt till min nyinflyttade ängel så nu är det bara att gå till vila .

Önskar oss alla en GodNatt med den gamla psalmversen:" Så går en dag än från vår tid och kommer icke mer. Och än en natt med Herrens frid till jorden sänkes ner. I den friden får vi bo , även om det stormar runt omkring.    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar