söndag 14 februari 2016

Söndag 14 februari 2016. Alla ❤️ Dag.

Söndag utan kyrkobesök men TV och Närradio. Vännen åkte, som moraliskt stöd, med en vän till akutbesök hos en tandläkare.
Hungrig kom han åter. Vi hade ingredienser till Makloubie , som vi pratat om att äta någon dag. Jag älskar arabisk mat, som jag ju haft tillfälle att äta vid mina besök i Palestina. Jag frågade om han ville laga den goda maträtten men jag fick förtroendet att göra det.

Jag hade receptet sedan flera år så jag grep mig verket an. Nja den gick inte att stjälpa upp och behålla formen men OK den var god att äta och föräldrarna fick omgående pr telefon veta att jag lagat den omtyckta maträtten och uttryckte sin stora förvåning att jag bara kunde. Receptet jag har är skrivet detaljrikt och bara att enkelt följa så var det med den bedriften.

När min ängel kom från tandläkarbesöket hade han en stor blombukett, som han köpt på stan. Han överlämnade den och sa: "Tack för allt!" Jag förstod precis hur mycket som låg i de orden.
Rörd till tårar blev jag av att få vara föremål för så varm omtanke av en kille som ännu ej fyllt 20 år.
Först i går blev han ägare till ett Bankomatkort efter att ha varit så lång tid i Sverige.
Jag får tårar i ögonen när jag nu skriver om det. Detta blir ett minne för livet.
Vi kramade varandra gång på gång i vår glädje att på något sätt hade " livet vänt" till  det bättre.
Ska bli intressant att följa honom i hans studier. Han VET vad han vill bli och  han kommer att lyckas. Nu  är det hög tid att sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar