torsdag 25 april 2013

Torsdag 25 april. 2013.Det blev ingen träning i dag!


Promenerade till träningslokalen men där var stängt  just den tid jag hade tänkt tillbringa där. Visste det men hade glömt. Det blev några ärenden på stan innan jag gick hem till Isak för en promenad. Han fick ingen mat i dag. Han har blivit kräsen och det befaras att det är jag som har varit för generös med köttbullar och korv. Han vill inte ha "kulorna",som är hans rätta foder,så nu blir det ingen mat hos mig på ett tag. Han får äta kulor när han slutat för dagen hos mig.
Fick besök av barnbarn med familj sedan jag kommit hem till mig. Betalade räkningar. Glömde varorna,som jag inhandlat och betalat. De var åter i hyllorna och jag får komma en annan dag och handla för pengarna som jag fick tillgodo fick jag veta pr telefon. Så kan det gå när man är glömsk.

Nu är det kväll och jag har en spännande dag framför mig i morgon, så jag behöver sova nu. Jag tar nu tre dagars paus från bloggandet.Bara så ni vet. Må riktigt gott och njut av våren, som kommit för att stanna. Inga köldgrader  på flera månader.Härligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar