torsdag 18 april 2013

Torsdag 18 april år 2013. Inget mer i kväll!

Här de tre yngsta kusinerna från Växjö, Oskarshamn och Örebro tillsammans hos mormor, där alla var välkomna, alltid. Vilka somrar barnbarnen hade i Figeholm!Dessa tre är mormors sista barnbarn ,av nio.

I går blev det ingen blogg för jag var "barnvakt", sov över eftersom föräldrarna var på "jobbresa" till Stockholm. De kom hem ikväll och när  jag kom hem till mig var  klockan över åtta. Mitt äldsta barnbarn har födelsedag i dag och jag hade gärna varit där, men jag kanske gör som förra året. Bjuder honom och familjen hit i stället. När solen skiner och altan är vårstädad. Det är så roligt att träffa hela familjen, med fru och tre härliga barn. Ett av barnen fyller år i juni och då ska jag dit, så klart. Jag gillar när folk fyller år sommartid.

I kväll blåser det förfärligt ute. Mitt värsta väder efter kylan. Vill komma i säng fort så jag somnar och slipper höra blåsten.
I kväll blev mitt avtal med mobiloperatören klart och det känns bra. Personen, som kontaktade mig var "föredömlig" och jag talade om det för honom. Vi har haft en del att komma överens om och vi blev båda nöjda till slut.
Nu blev bloggen kort i kväll. Det var väl bra! Kommer åter i morgon. Till dess önskar jag er skön sömn och vackra drömmar och Guds närvaro hos oss alla!

1 kommentar:

  1. Ett sådant underbart kort!! Och nallen har fått komma med också!

    SvaraRadera