tisdag 3 juni 2014

Tisdag 3 juni 2014. Lite sammandrag av senaste två veckorna.

Så fort tiden går! Två veckor har passerat sedan jag bloggade. Vad händer på två veckor?
Onsdag 21 maj:Ögonkliniken. Tryck 27 på vä. 14 hö.

Fredag 23: Begravning, Ralf Sundman, som jag känt sedan 80talet. Vi var 11 personer. Vid kaffet efter jordfästningen fick jag nya FBvänner och därmed fortsätter jag kontakten med Ralfs familj. Visade sig att hans barnbarn studerar musik i gymnasiet och skulle om ett par dagar få ett stipendium.
Solen skiner varje dag och det är mer än 20 grader varmt.

Lördag blev jag bjuden att följa med till Stockholm för att gratulera Svens och Marias barnbarn och fick också vara med på dansuppvisning då födelsedagsbarnet var med och dansade.
Söndag 25 maj, mors dag, började med besök hos min syster som fick lite bullar och kakor. Hon hade alla barnen hemma denna dag. Efter detta röstade jag in "min" kandidat till EUparlamentet i röstlokalen.
Hämtades sedan till Immanuelskyrkan där yngsta barnbarnet hade "konfaavslutning".Förr kallades det konfirmation, och gör så fortfarande, i Svenska kyrkan. Nu använder frikyrkan samma benämning och det är bra, tycker jag. Kyrkan var fullsatt. Så roligt att se så många unga barnfamiljer tillsammans med äldre.
 Kaffe och tårta hos familjen, där vi saknade Filip men han var upptagen med annat den helgen. Grillfest på altan avslutade denna minnesvärda dag, innan Linn skjutsades till tåget.

Så blev det tisdag 27 maj och redan kl.fem  hämtades jag av mina tre döttrar.
Klockan ett landade vi i Rom. Taxi till hotellet. Så bra för mej, som låg efter med träningen, att det var två trappor utan hiss. Hahaha, det skulle bli många fler trappsteg under dagarna i Rom.

Till Rom återkommer jag i ett annat inlägg. Likaså till dagarna därefter för i dag har jag jobbat hårt med omplantering av tomatplantor bl.a. så jag är nu lagom trött för att inta sängen. Säger därför Godnatt!
Humlan, som upptäcktes boende på min altan, före avfärden till Rom, bor kvar och familjen har blivit större. Febril verksamhet! Om ni minns den historien och kanske undrar! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar