torsdag 13 februari 2014

Torsdag 13 februari 2014.

Vi hade bestämt att vi skulle äta frukost tillsammans i dag, Linn och jag. Hon kom med tåg från Växjö i går kväll. Vi valde att äta hos mig. Hon hade med sin lilla hoppande och snurrande Frank, vacker som en dag. Isak fick stanna hemma och vila upp sig en stund.
Jag gick till affären och handlade medan Linn for runt här med dammtrasan. Så välbehövligt. Hon packade ner alla tomtarna som jag skulle ha gjort i går . Nu blev det gjort. " Vill du att jag ska ta ner julgardinerna?" OM jag ville!! På ett litet kick var det gjort och andra gardiner upphängda. Minns den tid då jag själv var i sådan form att jag ej ville "vänta till i morgon" med sådant jag tyckte var tråkigt.

Vi åt av den nyinköpta kycklingen och gick sedan tillsammans hem för att tillsammans med Tobias och hans nyss hemkomna föräldrar fika med semlor.

Min syster fyller år i dag. Jag ringde många signaler i morse men fick inget svar. Hade köpt blommor och choklad som hon fick i kväll tillsammans med en stor påse bullar från frysen. 
Tyvärr har jag ej hittat något mer att skriva om angående resan till Leningrad men jag hoppas fortfarande att kunna rehabilitera mig för jag skrattar själv åt den taffliga reseskildringen!

I nästa blogg ska jag berätta om en liten tripp till Lesjöfors, 17 år efter vår flytt därifrån.
Men nu blir det ej mer för i dag. I morgon ska två födelsedagar firas och nu ska det sovas. GodNatt!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar