söndag 29 september 2013

Söndag 29 september 2013.Översvämningen 1978 "inställd".

Söndagen kom med plusgrader. Inget besök i kyrkan men åkte till Vivalla och träffade vännerna i den lilla gruppen där. Det känns bra att vara med där.
Vid hemkomsten fick jag telefonsamtal från väninnan jag "hittade" på bussen för några månader sedan, som jag tidigare berättat om. Hon bor ganska nära och kunde komma hit för en pratstund och en fika tillsammans med mig. Vi ser det som att Gud hade sin hand med i det att vi träffades och har fin kontakt.

När Inga gick hem kom dottern med nygräddad limpa och en påse godis och stannade en  stund.

Jag tycker det är lite för sent för att skriva om år 1978 och känner det som om jag skulle må bäst av att ligga i sängen, så OK, jag väljer det.
Nu önskar jag er alla en fortsatt skön kväll, som de säger på TV. Gud är god och kan enligt Bibeln göra "mer än vi kan bedja eller tänka." Det ni! Vilken Gud vi har! Nu knäpper vi ihop våra händer och tackar för dagen som gått och för tryggheten i att veta att Han är trofast och vill vårt bästa dygnet runt. Jag ser fram emot tider då vi får se ännu mera av Guds väldiga gärningar i vårt land. Låt oss tillsammans bedja om detta! Amen! GodNatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar