tisdag 3 september 2013

Sommaren kvar tisdag 3 september 2013. Lite forntid.

Fantastiska sommar som bara vill vara kvar! Hade svårt att koma igång i morse men dagen gick med besök hos Isak, som stannade hemma i dag. Hundpromenad innan jag åter invaderade plommonträdet.
Fikabesök på min altan i solskenet förgyllde eftermiddagen.

Så återvänder vi till Östergötland och avslutar år 1977.I förra inlägget berättade jag om besök av en grupp ungdomar från Nagaland, långt borta i Asien. Hittade den här bilden med Elsemarie och två av tjejerna.
Det hände mycket under våra år i Östergötland.Men nu ska vi återgå till julhelgen.  Tydligen kom Stina, Raquel och mamma till oss på annandagen och dagen efter kom Ulla, Lennart, Petter och Elsemarie, (till Raquels stora glädje skriver mamma). De två flickorna hade mycken glädje av varandra.
Skönt att vi hade ett rymligt hus.Enligt mors dagbok hade vi en verkligt trivsam julhögtid.Henry åkte tillbaka till sjukhuset i Stockholm efter helgen.
Det nya årets första dag var det dopförrättning i Salem, då Elsemarie och två av hennes kompisar döptes. Ett avstamp när man bestämt sig för att välja Jesus som Herre i sitt liv. Sven och Maria med Fredrik och Martin var hos oss i nyårshelgen och stannade till den 4 januari. Vi åt god mat, spelade spel och roade oss. Massor av snö ,som gillades av pojkarna. Redan den 2 januari skjutsade Georg hem Dagny till Stockholm.
Så hade ett nytt år börjat som ett oskrivet blad. Hur det året blev ska jag försöka få fram genom anteckningar från den tiden.
Nu har jag bestämt mig för att avsluta detta inlägg för att inta sängen. Önskar oss alla en fridfull natt! Gud är god!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar