tisdag 27 november 2018

Tisdag 27 november 2018. Luftombyte är inte ett fult ord.!!

Bara av att se att jag skrivit ordet"LUFTOMBYTE" kan innebära att en och annan, inget stort antal,  höjer på ögonbrynen och slutar att läsa på datorn, Detta fåtal personer, vilka jag , i stort sett,kan namnge,  fast jag inte gör det, hör alla till min familj och har hört det alltför många gånger för att förstå sanningshalten i ordet.

 Så länge som jag känt till ordet så har jag haft anledning att reagera på dess betydelse för mitt välbefinnande.  Munterhet, som familjen upplevt i dessa sammanhang har jag,välvilligt bjudit på under alla år.

Jag har nu varit hemma i två dagar och  det märkliga är att det verkar som om mina FBvänner och andra av hänsyn till mig inte ringer och inte smsar och inte ens svarar på sådana.
Något jag med tacksamhet noterat. Nja, kanske ska medge att när inte Elsemarie i morse på väg till jobbet ringde, som hon annars alltid gör, så undrade jag vad som hänt. Hörde av mig till hennes familj utan att få veta.
I kväll ringde hon och det hade varit hämtning av vinterdäck i morse och fullt upp med möten på jobbet hela dagen. Allt var bra och nu ska hon möta snöovädret, som lär vara på ingång,  med nymonterade vinterdäck då hon ska ut på långresa.

Sven hade sett mitt "nödrop" på FB om att datorn sa: "Ingen internet" så han kom och fixade till den biten och ändrade en lampas placering, ställde i utsikt att baka gott saffransbröd till lördag då s
det blir adventskaffe hos mig utan att jag behöver ha ansvar för något. Jo några  Finska Pinnar kunde jag ju få bistå med, Förra året bjöd jag julbord på restaurang men i år valde de mina ett annat alternativ!  Kerstin tänkte på alla konserter,fester och barnvaktskvällar där far och morföräldrar spelar stor roll och ofta blir det samma kvällar det gäller!
Utöver Svens besök här i dag har inget hänt. En mycket stilla dag och då har Jesus och jag tid att prata med varandra. I dag hittade vi på en ny rolig grej som vi tillsammans ska jobba med

Nu vet jag inte hur det här blev men om det blev för tokigt så kan jag ändra det i morgon.
Jag kan så lite men lär mig vartefter.

Att jag är jättesömnig nu fast klockan inte alls visar sovtid för mej, det märker jag. Får se om morgondagen blir lika fridfull och lugn som denna dag. Eftersom jag lägger mig för att sova så här tidigt så borde Finska Pinnarna vara klara före lunchtid i morgon.
Jag bör gå på promenad  och jag hoppas verkligen att det inte blir ännu kallare!
Minus 11 i dag!  Sov Gott mina vänner. Vi fortsätter att be till Gud om hjälp för de 
tvä makar, som båda väntar på att få komma på läkarbesök för sina sjukdomar. Båda har varit drabbade av olika krämpor tidigare och skulle behöva få vara friska!
Vi fortsätter med att bära varandras bördor! Gud är med oss i kampen!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar