måndag 24 augusti 2015

Måndag 24 augusti 2015. Lite om dagen och om det bröllop som försvann i går.

Gårdagens blogg blev en märklig historia. Jag skrev en, i mina ögon, lyckad blogg men vad hände? När jag skulle läsa igenom den så visade det sig att bara första delen fanns med. Allt jag skrivit om bröllopet var borta. Om detta hänt med eller utan min medverkan låter jag vara osagt.  Faktum kvarstår. Den är borta.

Nu skulle det vara bra att ha gott "komihåg", vilket jag just nu inte har. Men min svarta lilla anteckningsbok finns kvar och jag dyker ner i den.
Från gårdagen kan jag berätta att Liam, Kerstins och Awads barnbarn firade sin 5-årsdag och jag var med på grillfesten i trädgården. Så roligt att se hur lycklig han var när han höll upp ena handens fem fingrar för att visa åren. Barn är för härliga.

Nu ska jag berätta det som jag berättade på bröllopet och som försvann upp i rymden i går kväll.
I bokens sista sida står det (efter alla sidor av roligheter som Linn sagt under sina första år) så här:"Från 2 juli 1999, då Linn var 7 år tills nu, 31 januari 2010, har jag gjort uppehåll i mitt skrivande.Om två veckor ska Linn fylla 18 år. Samma älskliga flicka med sitt goda hjärta, sin kärlek till Gud och människor." Där stannade jag upp och sa till Sebastian att lyssna noga innan jag fortsatte att läsa ur boken.

"För en vecka sedan har hon funnit en pojkvän. Han heter Sebastian. Jag har ännu inte träffat honom men gillar honom för Linn är så lycklig och kär i honom. Hela familjen Hallqvist gillar honom.
Han gick direkt in i deras hjärtan! Min lilla Linn, vad jag gläds med dej!" Det var det sista som skrevs i boken .
Jag tillade:" Jag gläds fortfarande med er båda två. Ett enda råd vill jag ge er. Glöm aldrig att varje dag säga:"JAG ÄLSKAR DEJ!"
Den roliga sång som sedan sjöngs av familjen får jag nog spara till morgondagens blogg så jag ej kommer i säng för sent.
I dag har jag haft två matgäster och en kaffegäst. Jag har tränat!  Kristin, mitt musikaliska barnbarn, har börjat studera musik på allvar. En stor dag! Jag har plockat av de sista svarta vinbären, en liter!
Hallon, som jag brukar ha mycket av, uteblev nästan helt i år. Sov Gott, mina vänner!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar