söndag 9 augusti 2015

Ännu en rolig dag Söndag 9 augusti! Nu ska ni få höra! Eller se!

Så roligt för "Karlslund", Tobias lag, att vinna  finalmatchen! Roligt för mormor att få vara med! 
Det började med att jag vaknade mer slö än vanligt.
Sveriges Radio P1 sände en fin Gudstjänst från Värnamo Missionskyrka. " Var inte rädd, Gud tar hand om dig". Något i den stilen gick predikan ut på och jag kan aldrig få höra det för ofta. Även om Gud och jag är bästa vänner sedan många år så är det gott att bli påmind.

Klockan 13.00 började finalmatch i Örebro Forwardcupen 2015. Hämtades av Elsemarie och Linn. Nu gällde det att applådera på rätt ställe. Hänga med när lagen "bytte sida." Värst för mej är att jag lider med den som förlorar men när Tobias lag Karlslund vann Guld så tröstade mig Elsemarie med att det lag (från Torsåker?) som förlorade ändå säkert var glada för att ha tagit hem Silver. Hahaha! Jag vill att alla ska vinna! Men vad är det då för vits med att anstränga sig som han gör Tobias, som inte missar en träning för det är ju SÅÅÅ roligt att spela fotboll!!

Sedan blev det kaffe i trädgården hos Elsemarie och det tillsammans med Filip som kom direkt från tåget från Stockholm. Så hann Linn och Filip se varandra innan Linn med sin Frank åkte till Växjö och sin väntande man. Tobias skulle träffa laget på stan. Lasse åkte i morse efter Tobias första match till Katrineholm, där han tillsammans med sin bror skulle ta hand om det sista i mamma AnnaMarias lägenhet, som nu måste överlåtas till ny ägare. Ingen önskade att det skulle bli så men de gör det bästa av rådande situation. I morgon tar Filip tåget till Göteborg och sitt jobb där.

Kristin spelade i går tillsammans med Ulla på ett bröllop. Ett lite annorlunda bröllop, som jag inhämtat vissa uppgifter om.Skulle gärna ha varit där för att äta den goda maten! Präst var Lennart också denna gång. Bruden, muslim från Afghanistan, brudgummen kristen från Libanon. Kärleken vet ej av några gränser!

Hade tänkt skriva lite mer om Linns och Sebastians bröllop och det ska jag göra men inte i kväll känner jag. Har varit ute i trädgården och plockat en liter hallon som ska i frysen. En del vinbär och några klarbär också! När bären är mogna måste de tas om hand och då får annat anstå.

Nu önskar jag er alla en GodNatt. I morgon ska jag ta Isak med mig och åka till Hjortkvarn för blåbärsplockning. Två år sedan sist. Förra året köpte jag bär på grund av ringa tillgång av bär i skogen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar