tisdag 28 augusti 2012

Örebro 2012.Oväntat besök gjorde mig glad.

Ingen dag är den andra lik och det är då för väl. Så man inte hinner med att få långtråkigt.
SMSade till grannen. Fika kl 11.00 om det passar.
Efter det koka saften klar och buteljera den. Kan ej förstå att jag aldrig lär mig att jag faktiskt inte behöver safta och göra sylt när jag inte längre har en stor familj men det hänger med. Handla för mycket mat, baka för mycket bröd osv.
Eftersom det var uppehållsväder tog jag itu med att klippa resten av gräsmattan. En del klipptes i går men gräset var högt och batteriet i gräsklipparen räckte inte hela vägen i dag heller så nu laddar batteriet för morgondagen då ett barnbarn kommer och klipper klart.
Fick ett infall att jag skulle klippa lite i fruktträden så att luft (och event. sol) skulle komma frukten till godo. Får man en sekatör i handen så är det ett nöje att klippa i trädens grenar. Trädbeskärarna gillar inte min framfart i träden så jag har lärt mig att ej ta för mycket utan invänta professionell hjälp lite senare.

När jag kommit in från trädgården ringde ett barnbarn och frågade om han och hans fästmö fick komma på besök. OM de fick! Det är ej så ofta vi ses och jag blev verkligen glad över besöket.

Vi började prata foton och dator och om att beställa kort. Den här tjejen kan allt om datorer och mycket annat och vi gick igenom en del foton som jag ska beställa. Hon lovade att komma åter och hjälpa mig mera.
Jag har så svårt att fatta men hon har ett enormt tålamod och är dessutom en skicklig pedagog så jag ser fram emot nästa besök. Jag passar på att snappa upp lite här och lite där och förvånas hela tiden över hur snälla och tålmodiga människor jag ständigt möter.

Nu blir det sängen och i morgon nytt tandläkarbesök inplanerat. Sedan får vi se hur dagen blir. Det är skönt att vara pensionär och kunna ta dagen som den kommer. Sov gott och dröm goda drömmar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar