söndag 3 februari 2019

Söndag 3 februari 2019. Återknytning med Blidö

Ja den här dagen har varit mörk och dyster också den. Fjärde dagen jag föredrar att gå i morgonrock hela dagen!  Nej jag gillart inte !
Men jag är så trött och jag är inte i form för att gå till Gudstjänst!

Ett ser jag fram emot. Att få sova ännu en gång och då hela natten, om möjligt!

I dag satt jag, som jag ofta gör, och lekte med min iPhone och plötsligt kommer namnet Helena upp ! Jag hade tidigare på dagen gått och funderat på varför många av mina tidigare FB vänner inte syns till numera och hade funderat över vart den där tjejen tog vägen.

Hon bodde med sin man kvar på den adress jag för länge sedan fått. En adress i mitt älskade Småland där de tydligen bott i flera år.

Tyvärr var hon ännu en gång sjuk i en långdragen sjukdom och jag tar på nytt upp hennes och familjens problem till förbön. Kan ej tänka mig annat än att hon ska bli helt återställd.
Jag har ett litet antal personer som jag beder för ständigt. Om jag inte  gör det så påminner Gud mig 
om dem. Det kommer ständigt in nya böneämnen och när vi ber  för dessa så VET vi att vi står på fast mark och så fortsätter vi.

Från den flicka jag nämnt om tidigare och som en del av er har bedit  för har jag ej hört något men vi fortsätter att be för henne. Jag har fått uppfattningen att hon har det svårt. Så snart jag fått veta något  så ska jag meddela i min blogg!
 Jag tänker ofta på Paulus, den store missionsmannen som uppmanade sina vänner med följande avslutande mening:" Bed också för mig!" Så viktig var bönen för honom!
Tänk så ofta det står om Jesus hur han gick ifrån hopen av människor för att bedja. Så beroende av Gud!

Nu blev det ännu en gång inte som jag tänkt men att jag fick ny kontakt med tjejen från Bibelskolan  där jag lagade mat och lärde känna ungdomarna den där hösten år 1992, två år efter Georgs död och när jag hade jobbigt emellanåt när jag tänkte på vad som drabbat mig.
Jo visst hade jag anledning att ibland få gråta ut min sorg men fick ny kraft att ta nya tag.
Att röra sig bland ungdomar mår man bra av och att i dag få SMSa med Helena var verkligen något stort. Så klart ska vi förvänta oss att Gud ska göra henne helt frisk. Vi slår en bönering runt vår vän
och så får Gud göra  under på vilket sätt han önskar!

Nu orkar jag ej vara uppe längre så jag säger GodNatt till er mina vänner!
 Gud är så god och jag är så glad för att han visar stort PERSONLIGT intresse för sina barn och   vet hur han ska ge bästa hjälpen.  Gud sviker aldrig! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar