tisdag 25 september 2018

Tisdag 25 september 2018. Jo jag är arg!

Att efter en så bra dag bli sittande framför TVn och höra samma Nyheter tre gånger när jag kunde gjort så mycket annat bra, då blir jag arg på mig själv!!
Men vid närmare eftertanke kanske det ändå var bra för jag fick verkligen en inblick i hur svårt det politiska läget är i vårt land just nu. Här behövs vishet och förstånd för att allt ska bli till det bästa  för vårt fina, älskade fosterland. Här bör inte hat få någon plats.

Tänkte, medan jag lyssnade, på att Gud är kärlek, att han älskar Sverige och den där sången som alltid är en grundton inom mej tonade lite starkare.
" Gud är densamme, hans ORD  går att lita på! Han genom hindren kan bana en stig. Han kan förändra förhållanden, osv.

Satt där och tänkte på vilka möjligheter vi som Guds folk har fått genom vår bön till Gud. Gemensam och enskild.  Våra förtroendevalda i Riksdag och Regering behöver ljus över vad som är rätt och fel, ledning från en stor och älskande Gud. Nu är det vår plikt att mer än vanligt ropa till Gud om att allt ska bli rätt i olika stora beslut som ligger framför. Då GÖR vi det och litar på att Gud är med.  Ja

För att säga något om denna tisdag så blev det en trivsam dag.
Kerstin kom på förmiddagen, som hon lovat.  Att min syn ej är vad den har varit gör att jag behöver få lite hjälp med ett och annat.
Hon hann dammsuga innan parkeringstiden var ute. (Skillnad mot att bo i villa  och stå på garageuppfarten.).Vattna blommor och vindruvan på balkongen och en del annat småplock!
Vi åkte iväg och köpte ny bäddmadrass till min sköna säng.  Åt god lunch på Maxi Eurostop., åkte hem och Kerstin bäddade så prydligt åt sin mamma. Fortsatte med att vaska golv , tvätta en maskin och hänga på balkongen. Knacka in lite mer parkeringsavgift via telefon för att sedan ta med tidningar i en kasse till återvinningen.
Nog kan jag vara glad, som har fyra fantastiska barn med sina familjer.

En god mjuk pepparkaka hade hon med sig till fikat,

I dag har kylan dragit in över landet och det känns också inomhus.
En väninna meddelade via sms att hon var bekymrad och ledsen så då tog vi tag i det och åberopade vår älskande och store Gud! Han sviker aldrig. Hon blev gladare sedan vi lämnat det svåra  till Gud och fick frid  över hur hon skulle hantera saken som oroade. Det är förunderligt med Gud hur mångsidig han är. Han ger oss "individuell"hjälp i våra svårigheter.
 
Vilken bra dag det blev! Nu har jag rena golv överallt och så fick jag ha sällskap av dottern flera timmar och god lunch i trevlig miljö.
Det har kanske hänt mer roligt i dag, som jag redan glömt men jag ska nöjd gå till sängen som står där renbäddad och väntar. 
Sov Gott, kära vänner ! Gud är god!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar