tisdag 26 juli 2016

Måndag 25, tisdag 26 juli 2016. En del dagar finns inte mycket att säga om.

Måndagen så varm att jag tillbringade dagen i källaren. Hade tänkt åka till Sigtuna där Kingdom Camp började. Förstod att bäst var att stanna hemma även om det varit härligt att vara där.
Else-Marie åkte till vänner vid Vättern för att bada och umgås. Lasse, ej lika badsugen, använde dagen till nyttig sysselsättning hemma.

Jag använde tiden i källaren till att avlyssna Gudstjänsten från Smyrnakyrkan i Göteborg. Söndag 24 juli. SÅ bra!

I dag är det tisdag och jag fick spontant besök av Else-Marie. Vi fikade 11-kaffe och hon vilade i min hammock på altan en stund. Så roligt med ett litet spontant besök. När Isak levde kunde det hända att hon på ledig dag tog en promenad hit med honom. Numera blir det ej så ofta. Var och en har sitt att göra. Numera finns ju"Nätet", kära nån, och det använder vi oss av. Förstås!

I dag har jag plockat några hallon. Regnet försvann lika snabbt som det kom.
I morgon blir det färd till Katrineholm för att besöka Lasses mamma, som fortfarande är kvar på sjukhemmet.

Tog en promenad till träningen. På hemvägen tittade jag in i butiken som är närmast. Inte så bra affär direkt men bra att den ligger så nära. Jag fick i fredags en kasse med mat av olika slag, som Kerstin kom hit med. Omtänksamma barn har jag begåvats med. Roligt, så klart! Jag gör små kompletteringar i Närbutiken. I dag satt den unga tjejen med sin pappersmugg utanför. Hon fick en chokladbit och en sedel och ett varmt leende. Hon verkade nöjd med detta. Själv känner jag mej inte nöjd.

I dag har ett nytt knivdåd inträffat i Frankrike. Två män gick in i en kyrka och tog gisslan sedan de mördat prästen. Jag tror han var 86 år!! Ytterligare en person är allvarligt skadad.

För att avsluta med något bra så kan jag säga att kvällen är skön men det känns att svalare luft är på väg. Sov Gott mina kära vänner. I frid får vi gå till nattens vila. Gud är god!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar