fredag 8 juli 2016

Fredag 8 juli 2016. Barnbarns födelsedag. Sol men lite kyligt.



Ja så hade jag skrivit kvällens blogg. Gjorde en felmanöver och allt var borta.
I dag fyller Tobias 17 år. Mitt yngsta barnbarn!
Så bra att Ulla kom till stan så vi kunde göra sällskap till födelsedagsbarnet. En ros knipsade vi av och tog med.

Föräldrarna åkte tidigt i morse från Landvetter med flyg till Amsterdam. Nyss kom ett sms att de därifrån åkt tåg till Rotterdam där de planerat för konsertbesök i morgon.
De ska ha en liten upplevelserik semestertripp bara de två. Önskar dem det bästa!

Ulla sjöng så fint för Tobias och vi fikade på altan med Ullas nyinköpta vaniljbullar och en bit tårta från frysen. Så mysigt!

Efter det åkte vi till Jonas och Jenny. Tvillingarna Edvin och Wilma är nu ett halvt år. Så fina!Och så olika! Edvin är i dagens läge störst. Jag kan ej låta bli att tänka på mina tvillingsystrar när jag ser dem. Den ena var stor från början. Den andra väldigt liten. Jag var som en lillmamma för de två små tjejerna. Storebror Anton var också roligt att träffa. Thea är i Falkenberg hos morföräldrarna.

Jag fick åter skjuts till Tobias. Nu har vi ätit vår festmiddag bestående av Kebabtallrikar som Tobias hämtade hos Pizzerian. Så gott!

På TV pratas om 5 Polismord i Dallas och så mängder av politik från Almedalsdagarna.
En komediserierepris på TV , vid namn Sally, kopplade jag av med för att få skratta lite.

Då det nu råkade bli så att jag blev tvungen att skriva bloggen en gång till så känner jag nu för att gå till sängen. I morgon tänker jag mig till Stortorget och kolla in blommor till min blomkärra. Ja jag vet att jag är sen med planteringar i år. De vackra rosorna är dock ett stort ämne till glädje och lite av kompensation för annat som ej blivit gjort i tid!

Nu önskar jag er alla GodNatt! Sov Gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar