lördag 2 juli 2016

Lördag 2 juli 2016. Är det dagen eller jag som är konstig? Datorn ärockså lite knäpp!!

Trot om ni vill , men nu har jag suttit här i en hel timme och kämpat med datorn om storlek på bokstäver, ändrat det som blev fel gällande Kerstins examen från gårdagen. Tryckte lite här och där. Plötsligt var rutan för liten och lika plötsligt upptäckte jag att bloggen från i går var borta. Det stod fredag i rubriken och det var ju lördag i går. Ack, jag måste dra ,mig till minnes vad jag skrev i går. Visst säger Filip att det jag skrivit finns någonstans i Amerika men borta ?? Icke!!!
Så jag ringde till Göteborg och Filip, som höll på med att laga laxmiddag. Hur skulle jag få tag på gårdagens blogg?
Han sa att om han bara visste början av historien....
Jag tittade i min iPhone. Jo där stod fredag. Lördag var borta. Jag ringde Ulla. Kan du titta i din dator om lördagen finns med? Eftersom hon visste vad som stod i bloggen så sa hon:"Men mamma den är inte borta. Du skrev ju så och så i går."   " Jamen Ulla, det var ju lördag i går."
Arma mej! Visst hade jag tänkt berätta att jag varit lite konstig i dag. Sovit  till och från i fåtöljen medan jag försökt läsa gamla tidningar men att det var SÅ illa visste jag inte.
Det var bara att ringa Filip och berätta om läget.  Jag uppmanade både Ulla och Filip att hålla ett öga på mig för nu börjar jag tappa tron på mig själv.

Tänk så mycket tid jag slösat bort. Inte kan det väl bero på att jag sovit för mycket i dag?
Innan jag satte mig vid datorn så tänkte jag på det märkliga i att jag varken varit i kyrkan eller tittat på TVgudstjänsten i dag. Nu vet jag ej om jag ska skratta eller gråta eller gå till sängen och sova ännu mer.

Alltså finns inte något mer att säga om denna dag så jag tar fram min gamla dagbok från år 1995.
Jo jag ska tala om att Sven och Maria är på Dalhalla Opera i kväll och att Linn med hyrd släpkärra, på förmiddagen lycklig anlände till Malmö, där maken förberett flytt av grejor från förrådet, som de nu lite i förväg ska köra till Växjö där de ska återinta staden. Önskar dem allt gott!

Hahaha! Livet är fullt av överraskningar! När jag öppnar dagboken från år 1995 så ser jag att där finns lite om slutet på år 1994 att berätta med tanke på hjälp för barnbarnens minne.

Ska jag vara ärlig så mår jag faktiskt inte så bra i kväll. Tror nästan att jag har lite feber. Kanske är det därför jag sovit så mycket i dag. Det andra får jag nog skylla på den höga åldern.

Jag gör nog bäst i att inta sängen i stället för att blogga mer tror jag och säger GodNatt till er vänner.
Säg gärna mitt namn till Gud ni som ber aftonbön i kväll. Har så stor betydelse och jag behöver lite  extra beskydd nu känns det som!! Tack Gud för att du aldrig sviker! Amen!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar