fredag 24 juni 2016

Tisdag 21-fredag 24 juni 2016. MIDSOMMAR.


Mysig Midsommarafton och god lunch hos Sven och Maria i Hovsta.
Om jag inte var så rädd för åskan så hade ni kunnat läsa bloggen jag hann börja skriva i går kväll, midsommarafton. Så här blev det. Medan jag var i full färd med att skriva 21- 24 juni efter att jag först suttit på altan en stund i den underbara kvällen fram till 9-tiden, så började det mullra. Inte alls mycket men tillräckligt för att jag skulle dra ur sladden till datorn och gå till sängen.
Det skulle jag inte ha gjort, för när jag nu på morgonen tänkte fortsätta, så fanns inte det skrivna kvar.
Åskans muller försvann snabbt och jag somnade. Nu sitter jag här och undrar vad jag skrev i går.

Gårdagen, Midsommarafton, började grå och kall men förändrades till en dag som blev allt finare  med värme och sol och avslutades med en underbar Midsommaraftonskväll.
Jag och Kristin blev hämtade till lunch på Svens och Marias altan med alla blommor. Sill och nypotatis är bra läckert!
Kom hem sen eftermiddag. Hann med en tur till min Närbutik och en pratstund med grannen över staketet. Från Berlin och från Italien fick jag SMS, 35 grader. Jag var så nöjd med våra 25!
Sms från Klädesholmen utan angivande av väder och grader!

I dag väntar jag besök av Anna och Stefan och vi ska äta sill och potatis. ÄR  det Midsommar så är det. Grädde, maräng och jordgubbar blir det till efterrätt.
För att hinna med att hyfsa till det lite innan gästernas ankomst så schvissar  (?) jag iväg det här så länge och återkommer i kväll.
En fortsatt fin Midsommardag önskar jag er alla mina bloggläsare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar