söndag 26 juni 2016

Söndag 26 juni 2016. Filip! Så enkelt det var bara jag fick tag på dej!Tack för att du finns!!

Farmor Kerstin och Celia hjälps åt med att släcka de tre ljusen.
Välsignade barnbarn! Här satt jag och grubblade. Tiden gick och jag kunde ej påbörja bloggen.
Katastrof! ( ursäkta överdriften!) Ringde två gånger till Filip. Talade in på telsvararen. En signal lite senare gav mig hopp. Jag berättade hur galet allting var. "Mormor, lägg telefon så du har båda händerna fria! Tryck på x, håll in den och tryck  samtidigt på y!
Jag gjorde som jag blev tillsagd och problemet var ur världen! Inte konstigt att jag är glad över att ha god relation med Filip i Göteborg....
Han och Thea hade haft besök av flera tjejer och så Filips kompis David. "Oj vad de pratade! David och jag måste gå ut på balkongen", sa han! Heja tjejer säger jag!!!

Men nu ska jag, glad i hågen, berätta om dagen, som visade en dyster sida redan tidig morgon. Även om solen uteblev så var det ändå inte kallt.
Jag vaknade tidigt och gick efter en fika tillbaka till sängen och sov längre än jag vill berätta.
Såg i min iPhone en filmsnutt från Nyhemskonferensen där Carola sjöng. Minsann, satt han inte där vid pianot mitt barnbarn, Kristian Kraftling? Jovisst ! Kommenterade detta och fick av den som skickat filmen veta att han också varit på Torp på Midsommarafton tillsammans med Carola och hennes kör. Jag hade glömt hans engagemang i det sammanhanget.

Av Färdtjänst hämtades jag till lilla Celias 3-årskalas. Det är roligt med alla kalas för man träffar ju några barn och barnbarn med familjer. Celia är dotter till Mattias och Katrin och är ett av mina 21 barnbarnsbarn!
Fick skjuts hem i hällande regn. Då gäller det att tänka på den fantastiska gårdagen för att hålla humöret på topp. Från i morgon ska det vara sol i minst tre dagar har det utlovats,
Ärligt talat så var det ett välkommet regnande för marken är torr och det går lättare att rensa det där ogräset, som jag skulle ha rensat den gångna veckan, efter regnfallet.

Vet ej om jag tidigare berättat om Storbrittaniens folkomröstning i torsdags då de bestämde sig för att lämna EU. Det påstås att det kan få konsekvenser. Vilka får jag återkomma till när det är dags.

Chauffören, som skjutsade mig till kalaset, en invandrare, som jag trodde var muslim berättade att han inte var det. Hans föräldrar inte heller och i hans familj hade man aldrig gått till moske´n. Det finns ingen Gud, så är det med det. Då behöver man inte bry sig.
Som en Jesu lärjunge,  fick jag nu tillfälle att berätta lite om den Jesus som jag älskar och har ständig kontakt med. Nu ska jag avsluta dagen med att säga GodNatt till mina bloggläsare och be till Gud för chauffören och andra som jag haft samtal med senaste dagarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar