tisdag 10 maj 2016

Söndag, måndag, tisdag 8,9,10 maj 2016. Blandat innehåll.

Nu gäller det att hålla ordning på vad som hänt senaste tre dagarna.
Egentligen är det ej så svårt för dagarna har försvunnit medan jag har sovit, som jag brukar göra när jag utsätter mig för luftombyte.
Vi anlände på fredagens kväll. Lördagen regnade det medan jag sov. Söndagen började dyster och fortsatte så om jag minns rätt.

Måndagen kom solen till glädje för oss. Från Örebro kom rapporter om 28 grader+.
Vi gladdes med folket i Örebro.

I dag, tisdag tillbringade vi stor del av dagen på vår underbara uteplats med hängmatta, bubbelpool och solstolar med större pool. Allt inbäddat i grönska och underbara blommor.
I grannskapet finns påfåglar. Vilken syn när den största vecklar ut sina fjädrar!

Vilken skapelse vi ständigt får se. Hotellet, Viva Bahia, där vi bor är beläget 7 km. söder om
Alcudia. Vi ville gärna komma in till stan och särskilt "Gamla stan" så vi tog på eftermiddagen en taxi dit och tog en promenad genom de ibland smala' gatorna. Sååå mysigt!

Jag köpte en bok med fina foton från ön. Solen har alltså kommit för att stanna. Hoppas vi!!
I morgon åker vi på bussutflykt till en by som heter Valdemossa, där det ska finnas en del sevärdheter. Om detta må jag berätta i morgondagens blogg.

Den medföljande Distriktssköterskan har i dag lagt nytt förband på fotens sår, som ibland småvärker medan läkningen pågår. Så tänker jag i alla fall.
Här finns många småbarnsfamiljer och vi är imponerade av mammorna och papporna som är så engagerade i sina telningar.

Jag trivs med att höra barnskratten blandas med fågelsången.
Jag har för mitt välbefinnande cyklat på motionscykel både i går och i dag. Saknar dock apparaterna som jag har tillgång till på Karla Vårdcentral i Örebro.
Nu är det dags att sova efter middagen som i kväll bl. à. innehöll sushi,anka, fallafel, vårrullar, för att nämna en bråkdel av all god mat.

I morgon åker vi tidigt och flickorna tänker tydligen ge sig ut på sedvanlig morgonpromenad. Själv tänker jag sova. Kan ta en tur på motionscykeln i morgon kväll.
Tacksam för en härlig dag önskar jag GodNatt till er alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar