onsdag 11 maj 2016

Onsdag 11 maj 2016. Bussutflykter har så mycket att ge.

Inte missade flickorna sin morgonpromenad fast vi skulle på utflykt hela dagen. Vi hade glatt oss åt att få kliva på bussen och åka iväg för att " utforska Mallorca."
Tjejerna hann både med promenad, bjuda på morgonkaffe och äta frukost innan vi äntrade bussen för en underbar dag, solig och fin, med så mycket att upplev.

Att vid bussen mötas av en kvinnlig, norsktalande kvinna,70 år, som bott på Mallorca sedan hon var 26 år var verkligen något som gav förväntningar.

Att ha varit med på Georgs resor, där han varit guide har gjort att jag ( ja jag vet att jag inte ska jämföra) noga iakttar allt som guider gör och säger. Jag ser både sådant han var bättre på och tvärtom.

På en gång kände jag att denna norsktalande guide med lång erfarenhet skulle passa mej som hand i handske. Att jag älskar det norska språket kanske bidrog till detta.

Jag hade nu för avsikt att berätta om den underbara bussutflykten denna soliga, vackra dag men måste tyvärr avstå från att skriva mer i kväll för jag är SÅ trött. Enligt medhavd stegräknare har vi gått 7.000 steg, c:à 5 kilometer, så jag går nu, efter en god middag på hotellet, till nattens vila, tacksam över att jag ej har ont i foten trots alla steg.

Sov Gott, vänner! Vi ses på ny blogg!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar