söndag 22 maj 2016

Lördag 21 maj 2016. Våffelfest. Lite telefonprat med kusinen iVästerås.En lugn och stilla dag.

Hade nog tänkt mej en liten sväng till stan men stannade hemma. Filip hämtade mig till Våffelfest innan föräldrarna drog till Borensberg och 50-årsfesten där. Jag fick skjuts hem.
I gårdagens blogg skrev jag om att jag saknade bullar. "Där ljög jag igen", som hon sa, Pippi Långstrump.När jag drog ut nedersta lådan i frysen i dag så vad hittar jag där? Jo en stor påse härliga bullar som jag bakade innan resan till Mallorca.Så till söndagsmorgonkaffet kan jag ta en Hovsta-bulle och en av mina hembakade. Det blir grejer det!

Har latat mig hela eftermiddagen. Pratade i telefon med Marianne, kusinen i Västerås. Hon sörjer sin
 Håkan och har en del krämpor men ändå ett ganska stort mått av energi vad det verkar.
Jag ska ta tåget dit en dag snart. Tror att vi skulle behöva träffas och prata lite. Jag förstår hur ensam hon känner sig. Barnen har sitt och så kommer tankarna på hur det var när familjen levde tillsammans och alla var friska. Det tar väldigt lång tid att komma tillrätta efter att ha mist någon som stått en så nära!

Nu ska jag säga något om vädret. Om vädret tycker jag inte!!!
När döttrarna och jag var på Mallorcasemester så var det varmt och soligt här hemma. Sedan vi återkommit har det varit regn, kyla och moln som dominerat och så ska det enligt TV fortsätta.

Men tänk så roligt det blir då sol och värme kommer tillbaka. Jag ska nu hålla mig kvar i Sverige och hålla lite koll tror jag. Ett par examensdagar i Växjö, examensfest i Örebro och en resa till Malmö är det som ligger närmast framför vad gäller resor.Jag borde tagit en tur till Figeholm också medan Näktergalen drillar men får nog avstå  detta evenemang ser det ut som.

Har haft smskontakt med Linn som sitter ensam hemma i Malmö och avslutar sitt skolarbete medan hennes basketspelande make befinner sig med sitt lag i Stockholm. Tror att det är sista för säsongen..

Vilken lugn och skön dag det varit  i dag. Tyvärr lyser fortfarande energin med sin frånvaro, annars skulle mycket ha blivit uträttat en dag som denna,
Roligt att jag fick träffa Filip en stund. Han åker tillbaka till Thea och Göteborg i morgon.

Gäspar gör jag och sova behöver jag så nu säåger jag GodNatt  och Sov Gott till er alla.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar