tisdag 14 januari 2014

Tisdag 14 januari 2014. Tjejträff med fika. Lite mer 80tal.

Sömnig vaknade jag denna dag. Isak kom programenligt.  Temperatur minus 6 i dag.

Hämtades av Färdtjänst till eftermiddagskaffe hos en vän. Det är märkligt så trevligt man kan ha det när några flickor samlas och blir så väl omhändertagna av en helt förtjusande värdinna. Fem kvinnor löser många problem när de får tid på sig.

Nu är jag åter hemma. Ett meddelande tillkännagav att kräksjukan drabbat Isaks familj, varför Husse och jag snabbt bestämde att Isak bör stanna kvar här i natt. Detta betyder att jag ej själv bestämmer när jag ska inta sängen och därför måste jag nu se till att bloggen blir klar innan "signalen"visar sig i en liten tass som talar om att det "är dags".

Grått har vädret varit, bortsett från snön förstås. Men lite sol, lite sol är vad vi behöver.

Nu har obligatorisk kisspromenad avslutats och för mig är det bara att konstatera att "min tid är ute".
I går skrev jag om min mamma. Hittade ett foto, som jag ska försöka att via min iphon publicera. Ser ni det så har jag lyckats. Annars inte!

Innan jag avslutar (utan att nämna om 80talet) så vill jag tacka Gud för dagen som varit så bra.
Tack Gud! Jag vill instämma med Psalm 105," Tacka Herren, åkalla Hans namn! Gör Hans gärningar kunniga bland folken! Sjung till Hans ära , lovsägen Honom, tala om alla Hans under."
Gud är god! Sov gott kära bloggläsare! Nu ser jag fram emot en ny morgondag med nya möjligheter! Tillsammans med Gud kan allting hända!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar