onsdag 29 januari 2014

Onsdag 29 januari 2014. Lite kort om dagen. Jag är för trött att ta itu med mera i kväll.

En liten kortis om dagen som gått.
En glad dotter kom med glad hund i morse.  Strax därefter kom en god vän, en invandrarkvinna, som jag ej träffat på flera månader. Vi fikade med hemgjorda semlor och pratade länge.Ett bra och nyttigt  samtal.

En matgäst kom och fick snabbkokta makaroner och köttbullar. Fick skjuts till träningen, som jag var i stort behov av. Har varit för lite av den på sista tiden.
Hade barnvagnen med och storhandlade på hemvägen. Klarade av att dra hem det men lämnade vagnen  utanför huset i väntan på att någon skulle komma och hjälpa mig med att bära in allt.
Själv tog jag tidningen och kröp upp i soffan med en filt. Isak kände som vanligt på sig att jag behövde lite tröst och låg bredvid mig. Vi somnade båda två och sov till Lasse kom för att hämta Isak. Han bar in alla varorna i köket.

Kom plötsligt ihåg att i kväll var det ju husgrupp. Mina fina vänner, tillika ledare, hämtade mig och det blev en fin kväll med bra undervisning ur Bibeln hos en av gruppmedlemmarna i stadens centrum.
Kvällen avslutades med att vi tackade Gud för allt och nu sitter jag alltså här och ska avsluta dagen utan att skriva det jag verkligen hade tänkt men att sova är också viktigt så jag säger nu God Natt till er alla. "Så går en dag än från vår tid och kommer icke mer, och än en natt med Herrens frid till jorden sänkes ner." Med den psalmversen avslutade vi skoldagen på 30 talet. Den får duga i kväll också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar