torsdag 3 oktober 2013

Torsdag 3 oktober 2013.En liten kort dagbok bara...

Klockan är nu alldeles för mycket för att börja skriva men det blir lite kort om dagen som bara försvann. Efter telefonsamtal med min syster, gick jag till Isak där jag plockade dragväskan full av deras goda nedfallna äpplen. Hemma igen kom jag på att bullar måste bakas varför en vetedeg ställdes att jäsa, innan telefon ringde och en kär röst undrade om han och dottern kunde komma och få en kopp kaffe. Såå roligt att få besök av barn och barnbarn.
När de gått ringde det åter på dörren och där stod mormor till Johannes och Lovin. Var på väg hem efter besök hos dem och kom bara en snabbis för att hälsa. Så roligt det också!

Bullarna hann precis bli gräddade innan det var hög tid att åka till torsdagssamlingen i kyrkan. Alpha Beta kursen. Där vankades god mat, som vanligt.
Inga och jag fick skjuts hem av en av "kurskamraterna" och efter hemkomsten stekte jag kyckling för att ta med på utflykten i morgon. Hann under tiden med att rensa upp bland friska och kylskadade tomater, c:a hälften av varje. Optimist, som jag är tror jag att kylan inte ska bita på dem och de blir ej plockade i tid. Detta får konsekvenser!  Strykningen får vänta för nu är jag för trött.  En trevlig dag är tillända och jag önskar er alla en God Natt! Tack käre Far, för dagen som gått och för bönesvar också i dag! Ditt löfte om att vi ska få när vi ber älskar jag. Amen!

Nu blir det några dagars uppehåll i bloggskrivandet men återkommer med mera nästa vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar