torsdag 10 oktober 2013

Räkmacka, träning, locka håret torsdag 10 oktober 2013.

"O, store Gud, när jag den värld beskådar" var sången som i morse tonade inom mig när jag vaknade.
Så härlig,  den sången! Jag är "seg" innan jag kommer igång på dagarna, tyvärr. I dag startade jag lite mjukt med att ringa min systerdotter i Uppsala för att gratulera på födelsedagen. Vi kan ha fina samtal för vi har samma åsikter om en hel del. Det blir ej så ofta vi pratas vid så därför tar våra samtal lite tid, helt i sin ordning.
Efter detta ringde min telefon och min vän Stefan undrade om jag ville bli bjuden på en fika och en räkmacka på CityGross. Till en räkmacka säger jag aldrig nej.Fick också tillfälle att handla sedan vi vid intagandet av fikat försökt lösa vissa problem.

Hade tid hos sjukgymnasten där det beslutades att jag ska fortsätta som förut med träningen. Nöjd gick jag hemåt i det grå, lite blåsiga och kyliga vädret.

Det var kurskväll i kyrkan men jag stannade hemma då jag hade fått löfte om att få mitt hår permanentat och detta av en blivande damfrisör, så nu är jag så fin och kan gå på fest nästa vecka.

Med detta säger jag GodNatt eftersom tiden runnit iväg på grund av att jag i stället för att skriva suttit här och i en hel timme lyssnat till debatt om äldres rätt att själva få bestämma om boende då krafterna avtar och man inte längre kan bo kvar hemma.Finns det äldreboende tillräckligt?
Nu tackar jag Gud för denna dag och önskar att vi alla ska få sova i frid och vakna  till en ny, spännande dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar