onsdag 9 oktober 2013

Onsdag 9 oktober 2013. Början av år 1979.

Dagen började bra och det ser ut som om den kommer att sluta på samma sätt.
Jag jobbar väldigt sakta så därför hinns inte så mycket med på en dag men för all del, flera telefonsamtal, varav två födelsedagar.
Handlat i närbutiken tillsammans med yngsta barnbarnet, som drog hem tunga kassar. Innan dess kom han, direkt efter skolan, hit för att hjälpa mig med att få in fotot med Kiviks äppeltavla på gårdagens blogg. Försöket i går kväll att via telefon vara mig behjälplig misslyckades, men nu finns den fina tavlan med och jag har nu i 7 punkter antecknat händelseförloppet, för att i fortsättningen klara denna bedrift på egen hand.Ack ja, vad vore livet utan barnbarnen!

Plockade också i dag en mängd fallfrukt efter blåsvädret. Borde ha gjort det medan frukten hängde kvar på trädet.
Ytterligare telefonsamtal i kväll under tiden som filmjölkslimporna gräddades.

Jag avslutade tidigare år 1978, men missade två händelser i slutet av året. Georg hann med ännu en resa i början av december. Då till Jordanien, Libanon och Israel. Tydligen något seminarium angående de kristnas situation. Ser på deltagarlistan flera pastorers namn.
Händelse nummer två handlar om Glad Tons julfest lördagen den 9 december. Till denna  ber jag att få återkomma då det finns mycket att säga om den gruppen och dess ledare.

Nyårsdagen 1979 åkte Georg och jag hem från förlovningsfesten i Göteborg.Dagen efter blev jag sjuk och förblev så i flera dagar. Besök av barn och barnbarn. Den 14 januari skjutsar Georg Dagny till Stockholm efter julfirandet hos oss. Så några dagars besök av Fredrik och Martin medan föräldrarna i Örebro har flyttbestyr, då de ska flytta från Grubbensgatan till Hovsta.

Men, som det händer med mig ibland, så kommer Jon Blund farande plötsligt och oväntat. Betyder sängen för mig. Sov gott och tänk på att vi alla har en god Gud, som också denna natt kommer att vaka över oss, en Gud som vill oss väl! Tack, Gud!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar