torsdag 17 oktober 2013

Torsdag 17 oktober.2013. Liten kortis.

Dagen började med att jag vaknade tidigt, tog en promenad till min syster, varifrån vi, vid 8tiden åkte till Läkargruppen där min syster hade fått tid för att kolla sina ögon inför operation lite senare. Det gick bra och vi fikade efter hemkomsten.
Jag gick i regnet till Isak, som skulle vara hemma i dag. Jag ropade och ropade men ingen Isak kom . Gick hem ensam. Fick veta att Isak, för "enkelhetens skull" vistades på annan plats. Så var det med det.
Träningen tar jag i morgon. Om en stund hämtas jag till Pingstkyrkan där min syster och jag ska fika och lyssna till fin sång. Dagledigträff. Nyss var Stefan här och hämtade en kärra ris, som jag, i mina bästa stunder hade bestämt att mala sönder på kompostkvarnen! Nu slapp jag det.

"Att göra-listan" är lång, så efter besöket i Pingstkyrkan, kanske jag tar itu med den!
Nu skickar jag iväg det här så blir det mindre att skriva i kväll.I går bakade jag en Schwarzwaldtårta till Stefans avslutande 50årsfest då vår husgrupp var där och gratulerade. Roligt att ha fått följa honom och se hur Jesus har helat och upprättat och öst sin kärlek över honom. Jesus är underbar och jag bara väntar på att få se fler under ske. Detta var allt just nu. Återkommer! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar