tisdag 9 juli 2019

Sammandrag 28 juni 2019och en bit framåt!

Undrar ibland varför jag skriver Blogg!Är det för mina vänner, mina barn och barnbarn eller för min egen skull.  Jag vet inte!! Förmodligen finns det fler anledningar!!

I dag är det tisdag 9 juli och jag har sannerligen lång väg framför mig!
Det får ej bli för långt! Det ska innehålla åtminstone någon gnutta av sanning och dessutom något intressant!

För min del är det ett tillfälle att slippa skriva dagbok! Jo jag gör det också ganska ofta. I dagboken kan man skriva mer fritt än i bloggen.

Just i kväll finns det anledning för mej att korta av lite av det jag tänkt skriva!
Som ni vet så har jag relativt stora problem med luftombyten.
För två dagar sedan åkte jag från Göteborg till Örebro. En sådan manöver gör jag inte utan att konsekvenserna kommer som ett brev på posten. Så har det alltid varit! Jag vet ingen mer än jag själv som tror på sanningshalten i detta, som  för mig blir  en anledning till att när som helst ge upp för jag bara MÅSTE till sängen. 

Eftersom jag nämnde om att dagens datum är 9 juli så dristar jag mig att nämna något om vad den dagen hade i sitt sköte!
Jo för andra dagen vaknade jag upp i Örebro, i mitt eget hem!
Väskan skulle packas upp innan döttrarna kom. Icke!! I morgon ska det ske! Absolut!Kerstin och Ulla kom. Städningen hade Lennart grejat medan jag var i  Göteborg!
Vi kunde göra, som vi brukar, gå på stan och titta var de har godaste maten. I dag blev det lite Mellanösternmat, som vi alla tre gillar efter tillbringad tid i de  trakterna!.

Restaurangen fanns  i vår omedelbara närhet.
På hemvägen handlade vi lite smått innan vi fikade med specialkaka liknande dem man köpeer i Jerusalem! Kerstin och Ulla har jobbat som volontärer där för många år sedan!

Ja, mina vänner! Nu har vi nått den punkten då jag är mer intresserad av sängen än av att skriva.
En trivsam dag tillsammans med döttrarna börjar närma sig sitt slut ochjag är så tacksamför att e kom och tog mig ut på stan. Annars"soffar  jag till mig"! Inte bra!
Synen är, som ni vet, ett problem. I kväll hittade jag i skrivbordslådan ett par gamla !!!!(tror det var de första jag skaffade för många år sedan! ) De funkar i kväll mycket bra! Vad nu detta kan bero på!

Sov Gott och jag vet! Både Malmö och Island väntar stilla!!! Sov Gott! I kväll är Tobias i Mora med sitt sommarjobb. Kommer hem i morgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar