tisdag 16 juli 2019

Måndagen 15 juli 2019. Vilken fest i Betel i Odensbacken!

Fick inbjudan av min väninna Yvonne att komma till  Hampetorp där trubaduren Håkan Isaksson  med ett gäng gospelsångare skulle ha konsert.
Håkan är en god vän sedan flera år fast vi träffas sällan! Så klart jag ville. Vi tog plats i Tobias bil och så bar det iväg.  Dålig som jag är i Geografi så vet jag inte mycket om platserna mer än att jag en kort tid  för flera år sedan vikarierade som lärare på skolan i Odensbacken och att våra vänner Britta och Ingemar Engström med sina barn flyttade från Lesjöfors till Odensbacken något år innan vi också flyttade, för vår del till Örebro.
Så klart har jag under alla år i Örebro flera gånger varit på dessa platser!

Håkan har förmågan att få igång både kör och åhörare. Han är social och får alla att känna sig hemma i svängarna! Han blandar småprat , musik och sång men ingen kan undgå att märka   hur kärleken till Jesus och hans lust att föra ut budskapet om världens Frälsare finns där som en röd tråd. Det gör mig så glad.

Han blev glad över att se Elsemaries Tobias finnas där och sökte sig till vårt bord så vi hann med en pratstund vid kaffet. Han påminde mig också om att han och jag hade samarbetat med Närradioprogram som kallades Teofil för flera år sedan.

I dag har Elsemarie och Lasse kommit hem från Rotterdam där de vistats ett par dagar!

Att prata om sin hälsa på bloggen är ingen bra ide' så nu ska jag ta fram den stora svarta boken som jag tror att jag köpte redan på 90-talet för att skriva in ett och annat från mitt omtumlande liv för att kunna läsas som ett koncentrat! Tanken var god! Vad av den bliver låter jag vara osagt.

 Ute i världen är det bråkigt! Klimatförändringar med oförutsedda konsekvenser hörs om dagligen!

Den dag som svunnit har för min del varit av den lugnare sorten. Om den berättar jag i morgon.

Sov Gott mina vänner. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar