lördag 27 juli 2019

Lördag kväll 27 juli 2019. Så tog veckan slut utan att ha börjat!

Ja, i MIN värld känns det så!  I morgon är det en vecka sedan jag kom från festen i Göteborg då vi firade Tobias 20 år!
Jag kom åter till Örebro med höga förväntningar på den kommande veckan. Så mycket jag hade att uträtta!
Av dessa blev tyvärr intet. Tisdagen med besök på Vårdcentralen  visade vatten i lungorna . Eftersom  jag, som de flesta av mina bloggläsare vid det här laget känner till, är dåligt hemmastadd i medicinska termer, så kan ni ändra mitt ordval efter eget huvud!

Jag tyckte att trycket över bröstkorgen blev ännu tyngre!!!
Jag har sedan dess sovit, till och från, även på dagtid!

I dag är det fjärde dagen.
En del dagar är s.k. "tysta dagar" och de har också sitt värde. Jag har ej orkat läsa
Som jag tidigare berättat och alltid kommer att gra, så har jag fantastiska barn!
Plötsligt finns det bullar i frysen, Mjölk i kylskåpet, mat till flera dagar, bröd och smör! Svens goda bullar börjar jag dagen med. Icke i dag!! Det kändes inte som att jag ville ha kaffe i dag så då förstod jag att det var något som var fel och har varit denna vecka.

Med posten i dag kom remisser till hjärtröntgen och mera blodprover ville den unge duktige läkaren , som jobbar ihop med min ordinarie omtyckta distriktsläkare att jag skulle komma till Vårdcentralen och lämna.
För mej, som så lite begriper,  låter det som ljuv musik! Ja ni förstår.
Det känns som när jag var i Newyork med mina barn. Jag gjorde allt de sa och följde med på allt de fann värdefullt att se!
Om doktorn säger :"Jag ska skicka en remiss" och dessutom skriver ut medicin som Kerstin, med fullmakt kan hämta omgående på apoteket , då är det ej att undra på att jag tycker att jag har det bra!

Jo lite tjock i halsen kan man väl stå ut med!  Arbetslusten har ej återkommit så  i dag var jag tacksam för lite hjälp!
 Att jag just denna vecka har tvingats säga nej till kära vänner, som önskat komma på besök  gör lite ont i mig. Men, som sagt, detta har ej varit en vanlig vecka utan jag har varit sjuk men sovit så mycket så om nu hostan ger sig för gott så borde jag vara på bättringsvägen!
Tacksam för all hjälp jag fick på Vårdcentralen! Jag åker så gärna omkring med mina remisser!

Mest av allt tror jag att jag väntar på Min hårfrisörska, Beata, som ska komma åter i dagarna!
Natti, Natti alla mina vänner

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar