lördag 3 februari 2018

Lördag 3 februari 2018. Trevlig dag! Igen! Kortisblogg!

Kortisblogg? Jo för att jag precis innan jag skulle börja skriva så somnade jag och sov mer än "några minuter" kan jag säga! Det betyder att tiden för skrivande förkortas.
Jag hämtades av Sven, Maria och Kristin till Conventum för att avnjuta "Aladdins äventyr." Sonen Martin i familjen, stod för musiken och så klart skulle vi dit.
Jag har läst sagor för mina barn och kände till Aladdin och lampan. Jag har alltid älskat sagor.
Det blev en intressant historia! Martins bror Bernard med fru Lydia, Aline, Alfred och Amelie var också där.
Det hela avslutades med god mat hos Sven, som fyllde 68 år i tisdags och Maria.

Nu sitter jag här och ser till så det blir just en "kortisblogg" beroende på att jag inte kan fortsätta att hålla mig vaken så mycket längre.
Att få träffa barnbarnsbarnen är så stimulerande och jag tar de tillfällen som bjuds för att få träffa dem. Jag har många och jag älskar dem alla.
Genom att jag varje dag ber för dem och nämner deras namn så kommer jag ihåg vad var och en heter och förbönens betydelse förringar jag inte. En förmån att få vara med!

Kära vänner! Nu är bloggtiden slut och tacksam för denna dag söker jag mig till sängen. På Fb plockade jag in ett foto på Alfred, 6 år. Han firade den dagen tillsammans med sin familj hos sin mormor och morfar, som numera permanent bor i Västergötland.
Bed gärna för dem, som nu, efter flera år i Frankrike, ska acklimatisera sig i sitt hemland, Sverige . De behöver hjälp av Gud och som Guds barn så är det vår uppgift att be för varandra.
Det blir avslutningen på dagens blogg.
Ute i världen är det oroligt och i TV berättas ofta om självmordsdåd och våld mot andra.
"Varför skola människor strida?" Så börjar en gammal låt, som jag minns sedan mina unga dagar!

GodNatt mina vänner! "Gud som haver barnen kär, se till mig som liten är!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar