lördag 17 februari 2018

Lördag 17 februari 2018. Bara en liten GodNatthälsning , speciellt för er som har sagt att ni gärna läser min blogg innan ni somnar. Det finns de som läser till morgonkaffet också.

Visst är det svårt att stå där och inte veta hur man ska göra. Baka bullar, mandelkubb, mjuk pepparkaka, Finska Pinnar. Eller blogga!
 Sådana här tankar borde inte finnas i huvudet hos en gammal människa med lång livserfarenhet. Allra helst som klockan blivit kväll. Jag borde veta!!! Men jag VILL! Jag VILL! Jag VILL!

Men se där! Förmodligen är det  ( förhoppningsvis) ingen mer än jag som inte kan skilja på att vara    50 eller 90 år gammal.  Jag TÄNKER som om jag var 50 år men nödgas HANDLA som om jag var 91, vilket jag snart är. Detta är ett dilemma för mej. Och har alltid varit. Jag VILL mer än jag mäktar med.  Min man hade många bra ide'er men hade också förmågan att dela dessa med andra som fick göra en stor del av jobbet.. Oftast gick det bra!

När jag i kväll MÅSTE tillstå att det enda jag MÖJLIGEN skulle orka med (att blogga är också lite roligt) så blev det som sagt bara en GODNATThälsning.

Den gångna veckan har varit så seg. Jag har sovit mycket på dagarna och inte uträttat något av värde.
Nja förresten, kanske! Jag har använt en del tid och energi till att bedja för vänner som skrivit "Bed för mej!"  Som kristen har vi Guds uppdrag att göra det! "Bär varandras bördor", står det i Bibeln.
Jag har varit med bland troende människor i så många år och sett så mycket av förbönens betydelse för människor som behövt Guds hjälp så jag "KAN inte tvivla, jag MÅSTE tro", som vi sjunger i en sång.  Läste förresten för en kort stund sedan här på datorn hur en person skriver om hur hon fick en stark ingivelse att hon skulle gå ut och råkade komma till undsättning för en kvinna som var i färd med att ta sitt liv genom att dränka sig Så lycklig hon var över att Gud så starkt talade till henne att gå och att hon tydligen var van att lyda Guds ledning och gick! Gud använder sina barn i den mån vi tillåter det. Jag ber i kväll för en människa som skriver: "Bed att jag slipper vakna utan ångest." Bed gärna du också!

Ja så var det dags att sova och vakna till en ny spännande dag! Inga bullar till söndagsmorgonkaffet men jag har goda skorpor och "Annas pepparkakor"  Sämre kaffebröd kan man ha! SOV GOTT mina kära vänner!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar