onsdag 3 juni 2015

Onsdag 3 juni 2015. Liten blogg om dagen, som snart tar slut.

Jni
I kväll blir det tidig blogg. Beroende på att allmäntillståndet inte är det bästa. Funderar på om det har att göra med besöket hos tandläkaren i går. I alla fall när tungan kommer emot de båda slipade tänderna så gör det ont. Överhuvudtaget så känner jag mest för att lägga mig, vilket jag snart ska göra även om jag sovit en timme på eftermiddagen.

På morgonen kom Bernard och Amelie, snart 2 år. Pigg, glad och full av energi..
Vi förmiddagsfikade, åt fisk till lunch innan de andra barnen skulle hämtas på dagis. Föräldrar och barn är så nöjda med sitt dagis.

När de åkte rastade jag Isak. Han får alltid tre bitar hundgodis när han har varit ute. Så också i dag. Ärligt talat är han lite kräsen och inte alltid tar han första biten jag erbjuder.  Jag la bitarna på golvet.

 Just då ringde det på dörren. Jag öppnade för en invandrarvän, som varit här tidigare, men då var inte Isak här. På köksgolvet låg bitarna kvar. Benjamin kom in i köket och till min förvåning hördes ett lågmält morrande från Isak. Jag försökte få honom att närma sig Benjamin, men det passade inte. DÅ slog det mej. Isak var rädd för att Benjamin skulle ta hans godis så vi lämnade Isak ensam i köket. Han åt sina godisbitar och så var det slut på morrandet. Han intog nöjd sin plats på golvet, som vanligt.
Benjamin spelade lite på min gitarr och jag fick ide'n att i min blogg fråga om någon har en GITARR att skänka till Benjamin. Han arbetar en del och pluggar en del. Tänker utbilda sig till sjuksköterska.

I brevlådan låg ett brev, som gjorde mig glad. Inbjudan till en 60årsdag. Så klart jag ska dit!
Efter det besöket intog jag soffan och somnade gott. Elsemarie ringde och sa:"Denna dag, ett liv."
Den kommer att avslutas med bilfärd till Västerås, dit ett antal killar ska skjutsas till Fotbollsmatch.
Hon kommer säkert att somna gott vid 22-tiden då hon förhoppningsvis kommit hem.
Isak hämtades och nu känner jag mig färdig för sängen. Klockan halv 8. Ska ta en Alvedon tror jag..
Be gärna att jag blir OK till i morgon. Nu ska jag försöka borsta tänderna. Känns lite motbjudande efter gårdagens behandling.

Säger härmed GodNatt och hoppas att jag somnar fort.Det var länge sedan jag gick till sängs så tidigt.
Jag ska försöka visa ett foto över min SPINDELLILJA, som i alla år blommat i juli månad. Förra året blommade den i januari.  Detta år i maj. Passar det att säga "ur led är tiden"???? Hur som helst så sprider den en underbar doft när klockorna brister och jag njuter vilken tid på året den blommar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar