lördag 13 december 2014

Lördag 13 december 2014. Lucia. Liten kortisblogg om dag som gått.

Kan inte begripa varför jag är så trött. Hade tänkt gå tillbaka till 90talet men nu blir det bara lite om dagen som gått.
Jag vet att jag vaknade för tidigt i morse men jag har sovit 2-3 timmar i eftermiddag.
Fin luciakonsert på TV 2 klockan 7. Såg och fikade med lussekatt.

Bakade två sorters kakor. Tänker ta en buss till Västerås någon dag i veckan då kakorna jag bakat i dag och ytterligare ett par sorter ska överlämnas till kusinen som en julhälsning. Bäst att handla medan tid är. Vi hör nu till de äldre i landet.
Nyss pratade jag med min vän Stefan. Han hade också varit trött och sovit många timmari dag.
I morgon ska han gå till kyrkan. Jag ska titta på TVgudstjänsten innan ett par killar med föräldrar kommer hit för att klä julgranen och dricka eftermiddagskaffe. Jag tycker det är svårt att både sätta i ljusen och klä den. Dessutom så är det  roligt med både hjälp och sällskap.

Det där med julstädning går sakta men EN hylla i köket har jag rensat i dag. Slängt en del "med varsam hand"!!

Nu är det dags att sova och jag återkommer till Elsemaries och Lasses lysningsdag för nu är det den som står på tur att vara med i bloggandet. Sov Gott, vänner!
"Gud som haver barnen kär, se till mig som liten är!" Tack, Gud för allt du ger varje dag och bäst av allt vetskapen om att du finns med alltid. "Jag har en vän, en underbar vän" sjöng vi ungdomar i stor glädje. En vän som aldrig sviker vill jag lägga till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar