söndag 30 juni 2013

Söndag 30 juni 2013. Fortsättning.

Den här dagen började och slutade med sol. TVGudstjänsten  kom också denna söndag från Göta Kanal med tal av prästen Moni Höglund och sång från olika kyrkor vid olika tillfällen.Det hela blev så bra.

Efter detta begav jag mig till Isak och hans familj för förmiddagskaffe. Där satt föräldrar och tonårspojkar och pratade om det som just då var av intresse.Jag älskar små barn men tonåringar är lika härliga. Det är så berikande att prata med dem.

Den äldre sysslar med att tillverka hemsidor åt företag och den yngre talar mest om fotboll.
Just nu visas på TV2 dokumentären "Ruths gubbar". Jaha, inte visste jag att det skulle vara så intressant så jag tog paus från skrivandet en hel timme. Ett jättebra program, som ofta dokumentärer är.

Nu åter till verkligheten! Jag gick hem efter kyrkkaffet och kom att tänka på att jag nog hade ett och annat att göra i trädgården. Ringde min trädgårdsmästare.Han fixar på nolltid det som skulle tagit flera timmar för mej. Dessutom är han stark nog att gräva upp rötter efter döda växter. Slut är det med den väldoftande kaprifolen som nu ska ersättas med en ros tror jag. Rosorna på husets framsida är så otroligt vackra men jag vill ha en fin ros som jag kan se när jag sitter under päronträdet på baksidan.Tack Gud för att det finns hjälp att få.
Så blev det bloggande och mer bloggande sedan jag sett dokumentären och nu är dagen definitivt slut och jag avslutar med en psalmvers ur Svenska Psalmboken:" Visst kan vi ofta tänka så: Gud ser ej våra tårar när världen hotfull kring oss står och människors ord oss sårar. Var viss att Han dig ändå kan i rätt tid hjälpen sända. Ja, tro och vet att Gud är med. Han ont till gott kan vända." Ps 560, vers 2.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar