måndag 24 juni 2013

Dotterbesök i Örebro. 24 juni 2013.

Familjeläger på Östgötagården.
En liten blogg, som avslutning på dagen, som varit omväxlande och trevlig.
Fixade först mat åt mina två måndagsmatgäster innan jag fick besök av Ulla, som nu har ledigt en tid framöver.Vi dukade fram maten och for sedan iväg till Mariebergs köpcentrum.Vi hade tänkt oss att äta lunch på "Naturens Hus"sedan men, åkte hem en sväng först. Mat fanns och altan var inbjudande så vi blev kvar där och intog både lunch och eftermiddagskaffe i godan ro. Extra roligt blev det när Elsemarie efter jobbet dök upp  och delade samvaron med oss  på altan.

Fick också ett intressant telefonsamtal från Småland. " Jag fick syn på din blogg och läser den varje dag. Så intressant att läsa om människor och platser som jag känner till." Efter en stund kom jag underfund med vem det var, som ringde  Hon jobbade på Örebromissionen på den tiden Georg också var anställd där och vi hade nu  en hel del att minnas tillsammans.Alltid roligt att knyta ihop tidsepoker och få prata om gamla tider.

En hel dag tillsammans med en dotter är ej så vanligt, men ack så roligt! De som jobbar har fullt upp så det gäller att passa på när ledigheten infinner sig.

Vidare fick jag telefoninbjudan till några dagars sammankomst med ett 100tal vänner vecka 30. Det ska bli trevligt att vara med där på en stor lägergård.Många år sedan jag var där tillsammans med Georg.

Nu tar dagen slut och jag får inte vara vaken längre. Morgondagen med utfärd väntar och jag måste vara i form.
Fotot från Östgötagårdens familjeläger under vår första tid i Östgötamissionen får bli det enda lilla medskicket från 70talet, den här gången.

Är så tacksam för en härlig dag. Tacksam att jag orkade ta itu med städning av altan i går så den var användbar i dag med så vackert väder och besök. Nu sover vi alla så gott under Guds den Högstes beskydd. Är så tacksam för att ha en sådan vän som min ständige följeslagare.En vän som aldrig sviker och som känner till nutid och framtid och vill leda oss så att allt blir rätt i våra liv även i morgon.Gud är god!Amen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar