söndag 16 juni 2013

Söndag utan kyrkobesök men andra besök, 16 juni 2013.

Joodå ! Klockan 9 i morse stod trädgårdsmästaren utanför dörren. "Vad vill du ha hjälp med?" Sådana ord klingar som ljuv musik i mina öron!. Jag hade blommor av skilda slag på stenplattorna nedanför altan och balkonglådor i garaget. En stund senare var det gjort. Fyra balkonglådor och en kärra med blommor planterade. Tänk så bra det blir när rätt person gör vad de är bra på.
Minns just nu hur vi i söndagsskolan sjöng:"Jag kan inte vad du kan och du kan inte vad jag kan...."

Efter planteringen gick jag till dotter och måg, som i dag firar sin 23åriga bröllopsdag och en av dem hade födelsedag i går så därför bjöds på kaffe och jordgubbstårta, så god.Efter gratulationerna gick jag hem medförande en stor bit tårta, som min granne och jag  sedan kalasade på till eftermiddagskaffet.

Då jag på tisdag återigen ska besöka min "nyfunna" kusin i Västerås och lovat ta med kaffebröd, så bakade jag bullar och vaniljdrömmar till det besöket. Måste ha det klart i dag för i morgon ska jag med andra seniorer på utflykt och på kvällen ska jag besöka en invandrarkvinna, som under årens lopp blivit min vän.

Egentligen borde jag återgå till år 1974 men jag "kom av mig " lite när jag gjorde blogguppehåll under min resa till Figeholm, så jag känner mig lite vilsen, men det rättar till sig, som det brukar.
Är så nöjd med dagen och tacksam för allt jag orkat med. Nu ser jag fram emot en ny vecka med nya möjligheter. Att leva varje dag i gemenskap med vår store Gud skänker mening, frid ocxh trygghet. Han kan allt och räcker till för oss var och en. Herren välsigne oss och bevare oss. Sov Gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar